- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.981
Ay ben uyyomm gizlaa
hayirli geceeler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay selinim biraz önce diğer takımlara bakıodum bi üye menüsünü yazmış birşeyler yemiş yanında 2 gözleme(küçük, ince hamurlu) yazmışŞaka ossun tabi incecik olacaniz benim gibiyirseniz nasin olarsiniz
![]()
daha fazla okirsan gulmekden catlicamAy selinim biraz önce diğer takımlara bakıodum bi üye menüsünü yazmış birşeyler yemiş yanında 2 gözleme(küçük, ince hamurlu) yazmış
Ay umarım burayı görmez
Hani şunun gibi olmuş baklava yedim ama şerbetsiz yerinden![]()
Bende yatıyorum cano hayırlı gecelerdaha fazla okirsan gulmekden catlicamhayımlı gecemlee gızlaa
![]()
Bak buda erkenci benim gibisi.
günaydın marlişş ne gezrr aksama kadar yatmakk minnoslara kim bakcak biz yatincaa tabii anamizin evinde de kalmiyokkHerkese günaydın kızlar, mutlu pazarlar
Sabaha kadann konusmussunuz akşama kadann yatarsınız artık úykucularr![]()
kizz o bi an gözünü açmıştır ağşama kadar uyuyoor oooBak buda erkenci benim gibisi.
cookk haklisin tatlim ama cidden bi toparlanmam lazimm pazartesi su 5 de 5 diyetine basliyos marlişle bu sayede 7 li rakamlara dusersem motivasyonum daha da artacak 500 gram 500 gram tosbaga gibi gidiyor bi şok diyet uygulayim bakalim becerebilecekmiym ramazan bitmeden hedefim 78 di 78 olurmuyum bilmem ama 7 li rakamlara düsecegim söz veriyom sana gizzz8lerdesin hala utanmadan ekmek diyosun ya bir gun ye hadi tmm ama hergunde yenmezki ya en zayiflamak istemiyomsn ?????7li rakamlara geeel. Ben 88dim buraya geldigimde yanls htrlamiosam 81di okdr kgyu ekmek yierek vermedk brn nisandan beri eskisi gbi yapmiorm yorlmstmmm simdi toprliorm insallah 58olcam kafama koydum sende koysan iyi olcak cok sinirleniorm boyle kg veremezsn
Bak buda erkenci benim gibisi.
günamdıh gızlaaakizz o bi an gözünü açmıştır ağşama kadar uyuyoor ooo![]()
günamdıh gızlaaa![]()
yanlışlınan su iciyim derkene gola icmisim bi bardah
hani uyhu sersemiyim ya undan ola olabilimihi
![]()
bizde seni seviyokk pinkisşşGozumu acinca sizleri bugda gormeye bayiliyorummm hatunlaaa
seviyom iresmen sizi
![]()
He bacim en azindan su 5te 5 dietin bitenece datli mitli yapmaramazan bitene kadar bana ekmek yokkk bu tatli işine nasil bi çözüm bulurum.bilmem nefsime hakim olmaliyimm nasil olacak bilmiyorm offf esimle konuşup tatli istememesini rica edeyim en iyisi yapmazsam yemem
bizde seni seviyokk pinkisşş![]()
yok yok yapmiycamm bi tek ben kaldim 8 li rakamlardaaHe bacim en azindan su 5te 5 dietin bitenece datli mitli yapma![]()