Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dun 4-5 firin kanat bikac dilim firin patates 1 orta boy patitis kadar 1 kase zebzee corbasi 4 sulu kufte 1 dilim güllaç ehmehhhh yimedimmm
sahur sahur tabagindakilerden yedim 1tane de tb lavaş 1 simit yedim..biberli karper az beyaz peynir 1 ceviz 2 kayisi 1 çilek 1 dilim gullaç:oha:

dun 4-5 firin kanat bikac dilim firin patates 1 orta boy patitis kadar 1 kase zebzee corbasi 4 sulu kufte 1 dilim güllaç ehmehhhh yimedimmm
sahur sahur tabagindakilerden yedim 1tane de tb lavaş 1 simit yedim..biberli karper az beyaz peynir 1 ceviz 2 kayisi 1 çilek 1 dilim gullaç:oha:
apiyett olsunn kilo olmasin kaptanişkoo

iyiyim kaptanişkoom :KK15::KK15::KK15: bende üzülüyordum kaptancigim hic menle ilgilenmii dün gać kere etiketledim civap vermedi diyee :KK19::KK19:sen napiinn
ouyyyyy canimmm menimmmm kiz ben yetisemiom ya kizim cok hareketlendi uyumidaaa hep.pesindeyim telefonuda elimde horunce istiyo veriyorum yere atiyor surukluo yerde elinden alincada cok hircinlasiyor kendi kendine oynama huyusu pehh yohhh olsada uzun surmuo uyuyuncada anca evi toparla yemkti oydu buydu vallaha ben bende dehilimm...olgilenmezmiyim seninleee uperimmmm seniii uperimmm:KK19::21::KK15:

ouyyyyy canimmm menimmmm kiz ben yetisemiom ya kizim cok hareketlendi uyumidaaa hep.pesindeyim telefonuda elimde horunce istiyo veriyorum yere atiyor surukluo yerde elinden alincada cok hircinlasiyor kendi kendine oynama huyusu pehh yohhh olsada uzun surmuo uyuyuncada anca evi toparla yemkti oydu buydu vallaha ben bende dehilimm...olgilenmezmiyim seninleee uperimmmm seniii uperimmm:KK19::21::KK15:
:oops::oops:enn bi sevdiğim kaptan sensinn:KK15::KK15: saçlarını çok gıskanıiimm amaaa :KK73::KK73:

olağmiiii olah valla ama napim kiz biz sahur etmiyok ya alosveriste yapmistk sonra çöpe gidiooo adam ne yiyosun ne yediriosun diooo:KK45:
sahur tabağın harika görünüyordu saglikli ve besleyici seylee vardı bence cok guzeldi adam haklii bie sahur yapiln ev cok bereketli oluuğğg melekler rizik dağitirrr

ihtiyacim olan sey tamda buuu bana inanmiyor gibi yapp ccool takil beybisii azıcık gazla benii cohh ihtiyacim varr litfen piliiss
Cool takilinca soguk oliymisim benene:işsiz: sene gustum
partişkooo insanlih öldümuüüüu @ParteMoralll
Olduuu:silah:
Temem alma seninkileri veğ baga o zaman:halay:
:lülülü:
Nee ben uyyom mu :KK70: ay guru iftira :KK70: sadece anamlardayken:KK30:
tamam tmmm:KK51:

@ParteMoralll m8nkinide yaptirikkk demi gızzz bayramda yapakmi gizzz bende dip yapicimmm gaynanamda gelecugggggg:halay:
:duduk:

yaa bu SekerPancarii SekerPancarii bu dile bizi alıstirdi watsapp da millete de böyle yaziyom ne diyon giiii diyolarrr :KK70::KK70::KK70: onlağg ne anlaaaggğğ bizim dilimizdeenn bizz cohh gözell şahisinamünhasir bi takımıkkkk :KK70::KK70:
Bizi bizden başgasi anlayamaass :D biz bacimla hep böyle msjlaşirihh bizim msjalarimizi kimse anlamaz :D:D :D

:oha:Soklardayim:tokat: bugün kacamak yok hic kimseye:silah::sinirli:yetti gayri:sinirli:

yaa bu SekerPancarii SekerPancarii bu dile bizi alıstirdi watsapp da millete de böyle yaziyom ne diyon giiii diyolarrr :KK70::KK70::KK70: onlağg ne anlaaaggğğ bizim dilimizdeenn bizz cohh gözell şahisinamünhasir bi takımıkkkk :KK70::KK70:
hee gizz vallaha mende boyle yaziomm heç huyum değaldır ama bulaştı eştaaaa çohh kibarım kibarcıkımdrrr ama icimde vağmış neeedeeemnmmn:KK53:

Back
X