- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.321
eşim evde kizi uyuytum ama.cohh uykum varrr uyuyamiom adam ayda yolda bi gec gidecem ondada uyudun dir yir basimin itini keske gobusumden ne bilem basenimden filan yiseeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin cnm bnmde 2-3 gunum var regle karnim davul gebiiiiiiiiiGünaydın kızlar..
Birazdan kv ye gidicem geç saat geliriz hepinizi öptüm...
Bugün + 200 çıktım..regl hala olamadım etkiledi diye düşünüyorum..
iyiyim kaptanişkoom
apiyett olsunn kilo olmasin kaptanişkoodun 4-5 firin kanat bikac dilim firin patates 1 orta boy patitis kadar 1 kase zebzee corbasi 4 sulu kufte 1 dilim güllaç ehmehhhh yimedimmm
sahur sahur tabagindakilerden yedim 1tane de tb lavaş 1 simit yedim..biberli karper az beyaz peynir 1 ceviz 2 kayisi 1 çilek 1 dilim gullaç![]()
ouyyyyy canimmm menimmmm kiz ben yetisemiom ya kizim cok hareketlendi uyumidaaa hep.pesindeyim telefonuda elimde horunce istiyo veriyorum yere atiyor surukluo yerde elinden alincada cok hircinlasiyor kendi kendine oynama huyusu pehh yohhh olsada uzun surmuo uyuyuncada anca evi toparla yemkti oydu buydu vallaha ben bende dehilimm...olgilenmezmiyim seninleee uperimmmm seniii uperimmmiyiyim kaptanişkoombende üzülüyordum kaptancigim hic menle ilgilenmii dün gać kere etiketledim civap vermedi diyee
sen napiinn
olağmiiii olah valla ama napim kiz biz sahur etmiyok ya alosveriste yapmistk sonra çöpe gidiooo adam ne yiyosun ne yediriosun dioooapiyett olsunn kilo olmasin kaptanişkoo
ouyyyyy canimmm menimmmm kiz ben yetisemiom ya kizim cok hareketlendi uyumidaaa hep.pesindeyim telefonuda elimde horunce istiyo veriyorum yere atiyor surukluo yerde elinden alincada cok hircinlasiyor kendi kendine oynama huyusu pehh yohhh olsada uzun surmuo uyuyuncada anca evi toparla yemkti oydu buydu vallaha ben bende dehilimm...olgilenmezmiyim seninleee uperimmmm seniii uperimmm![]()
sahur tabağın harika görünüyordu saglikli ve besleyici seylee vardı bence cok guzeldi adam haklii bie sahur yapiln ev cok bereketli oluuğğg melekler rizik dağitirrrolağmiiii olah valla ama napim kiz biz sahur etmiyok ya alosveriste yapmistk sonra çöpe gidiooo adam ne yiyosun ne yediriosun diooo![]()
Cool takilinca soguk oliymisim beneneihtiyacim olan sey tamda buuu bana inanmiyor gibi yapp ccool takil beybisii azıcık gazla benii cohh ihtiyacim varr litfen piliiss
Olduuupartişkooo insanlih öldümuüüüu @ParteMoralll
Temem alma seninkileri veğ baga o zaman![]()
tamam tmmmNee ben uyyom muay guru iftira
sadece anamlardayken
![]()
@ParteMoralll m8nkinide yaptirikkk demi gızzz bayramda yapakmi gizzz bende dip yapicimmm gaynanamda gelecugggggg![]()
Benim bugün yarin olurr karnim gocamannnngunaydin cnm bnmde 2-3 gunum var regle karnim davul gebiiiiiiiii
Bizi bizden başgasi anlayamaassyaa buSekerPancarii bu dile bizi alıstirdi watsapp da millete de böyle yaziyom ne diyon giiii diyolarrr
onlağg ne anlaaaggğğ bizim dilimizdeenn bizz cohh gözell şahisinamünhasir bi takımıkkkk
![]()
dun 4-5 firin kanat bikac dilim firin patates 1 orta boy patitis kadar 1 kase zebzee corbasi 4 sulu kufte 1 dilim güllaç ehmehhhh yimedimmm
sahur sahur tabagindakilerden yedim 1tane de tb lavaş 1 simit yedim..biberli karper az beyaz peynir 1 ceviz 2 kayisi 1 çilek 1 dilim gullaç![]()
Cool takilinca soguk oliymisim benenesene gustum
Olduuu
tamam tmmm
![]()
Iyi bebisummm gizla ugrasiodm sen napinn bakimmmmmmmmmNapan giz partikoşkooo
![]()
İyyim bende oturuyom tatlikomm benim kiz kendi evcilik oynuyoIyi bebisummm gizla ugrasiodm sen napinn bakimmmmmmmmm
bende iyiyim partiskoo 1 tene pattis yidimm sadecemeneeIyi bebisummm gizla ugrasiodm sen napinn bakimmmmmmmmm
hee gizz vallaha mende boyle yaziomm heç huyum değaldır ama bulaştı eştaaaa çohh kibarım kibarcıkımdrrr ama icimde vağmış neeedeeemnmmnyaa buSekerPancarii bu dile bizi alıstirdi watsapp da millete de böyle yaziyom ne diyon giiii diyolarrr
onlağg ne anlaaaggğğ bizim dilimizdeenn bizz cohh gözell şahisinamünhasir bi takımıkkkk
![]()