- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.341
Bizi bizden başgasi anlayamaassbiz bacimla hep böyle msjlaşirihh bizim msjalarimizi kimse anlamaz
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi bizden başgasi anlayamaassbiz bacimla hep böyle msjlaşirihh bizim msjalarimizi kimse anlamaz
![]()
![]()
nivağğ kızzz nolmuş ben haftasonu yiyomdukkiii zatii vallaha heriff kıziiiiii kaşık kadarrr kaldin diii eridin diiii yii diiiiiSoklardayim
bugün kacamak yok hic kimseye
yetti gayri
![]()
hee gizz vallaha mende boyle yaziomm heç huyum değaldır ama bulaştı eştaaaa çohh kibarım kibarcıkımdrrr ama icimde vağmış neeedeeemnmmn![]()
kremali makarnayi nasil yapiyon icine tavuk koyuyon mu dereotu maydanoz kornişon tursuukizlar aksama corbam vağğğ sulu kuftem vağğ bide kremali makarna yapicik benn çohh canm istioooooo ekmek yemicikkk taylida yemicikkk makarna yiiiiyicikkk nolarr nolar nolarrrrr![]()
Bu yemeynen zor olugsunnivağğ kızzz nolmuş ben haftasonu yiyomdukkiii zatii vallaha heriff kıziiiiii kaşık kadarrr kaldin diii eridin diiii yii diiiiimen bu hafta mezunum zatiii görersen sendeee
![]()
Cool takilinca soguk oliymisim benenesene gustum
Olduuu
tamam tmmm
![]()
@ParteMoralll canisimmmmmm konusma buSekerPancarii cohhhhh giskaniommmmmmm icim eriiii adetaaa mıhhhhh oluommmm
![]()
Kaç kaşıh yiicik sen var makarnakizlar aksama corbam vağğğ sulu kuftem vağğ bide kremali makarna yapicik benn çohh canm istioooooo ekmek yemicikkk taylida yemicikkk makarna yiiiiyicikkk nolarr nolar nolarrrrr![]()
noo ayem iit haslanmis patates siz no makarna hamirrKaç kaşıh yiicik sen var makarnaayem go tu du hamırr
![]()
yuvarlanip gidiyok marliş sne nişliyonnqqNişliyonuz gizlaaa
Temizlik yapıyodum tam kız uyandi. Tekrar uyutmaya çalışıyomyuvarlanip gidiyok marliş sne nişliyonnqq
hem yiyo hemde sabit kaliyo bunu napcazzBu yemeynen zor olugsunimzalaaa partişş
Aynen yaaa. Coh gisganiyom bunu aramızda gassinnnhem yiyo hemde sabit kaliyo bunu napcazz![]()
bizde kizlarla evi cook guzel temizledik şimdi terasa suyu actim şişme havuzu doldurup içinde oynayacaklarTemizlik yapıyodum tam kız uyandi. Tekrar uyutmaya çalışıyom