• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii SekerPancarii @esmerm91 tubi_klc tubi_klc @ParteMoralll marlin18 marlin18 @Seksensekizli @moon8187
toplanın patta baptım :hamarat::hamarat::halay:
NEDbAk.jpg

Yengemin doğum günü süpriz bapcaz kızlar:dondurma:
it ize centilmen:KK59::cool:
Kız miigiiiiiii M e g g M e g g bu pastayi koyacak bu günü mü buldun:sinirli:. Yapilirmi bu tamda pattis günün de:mad: .yidiğinn pastalar top top et olsun inşallahhhhh:dua: :dua: :dua:

Tubiş tubi_klc tubi_klc yidin mi gii pattislerini. Ben hasladim. Birazını da sulandırip çorba gibi yapcam inşallah güzel olur. Valla canım çok çorba çekti. Kizlara tarhana çorbası yaptım. Allah günah yazmasın ama mis gibi koktu yaaa

Tubiş tubi_klc tubi_klc yidin mi gii pattislerini. Ben hasladim. Birazını da sulandırip çorba gibi yapcam inşallah güzel olur. Valla canım çok çorba çekti. Kizlara tarhana çorbası yaptım. Allah günah yazmasın ama mis gibi koktu yaaa
evett kuzum yedimm acayip zor bir gündü oruc tutarken bile bu kadar zorlanmadimmm ama şükür sıfır kacamakla bitirdim ama bende bittimmm:mad::mad:

-Yeterince beslendiğimi düşünüyorum, köy yumurtası yiyorum, yoğurdu evde yapıyorum.
-Hayır 20 yıl öncesiyle şimdiki besinler aynı değil, herşeyin yapısını bozdular.
-Sağlıktan bahsetmiyoruz zayıflamaktan bahsediyoruz bu grupta :)
Ama ben saglıklı bir sekilde kilo vermeden bahsetmiştim : ) tavuklarınız bugday ile besleniyo o bugday yetişirken zirai ilaçlara maruz kalıyo: )

Menüm
Sahur: bir takim çöreklee:KK47: 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalik domates sekersiz cay
İftar: küçük bir kase domates çorbası, biraz tavuk sote ve yogurt
Mini donduş:dondurma:
Şimdi az sütlü buzlu kahve içiyorum :kahve:

Back
X