- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.601
Ovv onu bilmeyen mi var tubişim ya mikemmel ikili onlarne bilim.gisss kebapla şalgami herkes bir arada bilmezz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovv onu bilmeyen mi var tubişim ya mikemmel ikili onlarne bilim.gisss kebapla şalgami herkes bir arada bilmezz
Kiz mantar protein yapma onuuBende kabak, patlıcan, biber yapıyım diyom fırında üzeri ederim domates soslu sarımsaklı offff.belki mantar da haslarim. Şimdi yapıyım bari sahurda gözümün uykusuyla zor gelir
bogazinda kalirveydiii yadoğum günü şeysi partiş ya azcık yidim kalmadı zaten hemencik bitti herkeşler bayıldı ben yiyin yiyin dedim onlar tontiş olcek ben fit olcem![]()
Sen yapma partiş5de 5 midir nedir ben yapsam nasil yapcamki...
Yarn evdeym
Carsmba davett
Persmbe davet
Cuma evdeym
Cumrtesi davet
Pazae misafrm var ben neydecummmm giyyyyyyy diyiverun baa
Aaaaaa herkeşler beddua ediyy gidiyorum takımdan imzalaaabogazinda kalirveydiii ya![]()
Madem pasta yicektin pilav bi kaşik yimeliydin miigiişsahur: adana kebap, şalgam suyu, kafam kadar lavaş
(böyle sahur mu olur demeyin çohta gözel oliiiy it ize mikemmel)
şaka şaka azcık lavaş iki parmak kadar
iftar: fasulye kavurması, 4 kaşık bulgur pilavı, şalgam suyu, tavuk sote
ara: eccük pasta kağıt inceliğinde dilim![]()
Haklısın canemMadem pasta yicektin pilav bi kaşik yimeliydin miigiişafiyet ossun
tisikkurler
bu kadar
söylücehlerim bitti
![]()
Merhaba canım..geç geldik kv den..bana daa yaasarraf ciksada azicik anlatsa mesela patates dışında hiicc bisey yemedimi yani tadina bile bakmadimi hic biseyinn
ben derdim ama benle gonuşmiinn5de 5 midir nedir ben yapsam nasil yapcamki...
Yarn evdeym
Carsmba davett
Persmbe davet
Cuma evdeym
Cumrtesi davet
Valla ya hahahahahah bu davetler beni oldiriyySen yapma partiş
Yanında pattis mi taşıcan davetlere cıks olmass
Aaaaaa herkeşler beddua ediyy gidiyorum takımdan imzalaaa![]()
Ayy olmazki canım..düşün davette sadece meyve yiyosun...imkansız5de 5 midir nedir ben yapsam nasil yapcamki...
Yarn evdeym
Carsmba davett
Persmbe davet
Cuma evdeym
Cumrtesi davet
Simdilik izin verdm de bakemben derdim ama benle gonuşmiinn![]()
Merhaba canım..geç geldik kv den..
İftarda sadece küçük boy üç patates yidim baska hiçbirşey yok..masayı görünce nevrim döndü ama sabrettim herkes tatlısına kadar yedi ben seyrettim..
Afedersiniz kızlar.
Samimiyetimize güvenip pasta fotosu paylaştım ama bazı yorumlar hoş olmadı benim açımdan.
Koymamam gerekirdi hata bende.
Bundan sonra dikkat edicem, teşekkürler.
En zoru meyve oldu..et tavuk günü, sebze günü şenlik var zaten..en zor hangisiydi en kolay hangisi
Canım doğum gününmüydü kaçırdım galiba..Afedersiniz kızlar.
Samimiyetimize güvenip pasta fotosu paylaştım ama bazı yorumlar hoş olmadı benim açımdan.
Koymamam gerekirdi hata bende.
Bundan sonra dikkat edicem, teşekkürler.
sabret ve devam et diyorsun yani dimiiEn zoru meyve oldu..et tavuk günü, sebze günü şenlik var zaten..
Eline sağlık güzel gözüküyo..SekerPancarii @esmerm91
tubi_klc @ParteMoralll @marlin18
Seksensekizli @moon8187
toplanın patta baptım
![]()
Yengemin doğum günü süpriz bapcaz kızlar
it ize centilmen![]()