• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sözlere karşı hassasiyetim var. Anlamları farkediyor yani. Öyle kolay da kırılmam ama bu üzdü açıkçası. Neyse problem yok.
Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.
Bu tür şeyler beddua gibi yani başka türlü deseniz hadi neyse ama.
Mesela tubiş ekmek yiyo tatlı yiyo ona komik şekilde yorum yapıyorum karikatür paylaşıyorum.
Boğazına dizilsin falan desem eminim oda içten içe yadırgardı.
Neyse zaten artık paylaşmam dersimi aldım sorun yok, gerilmeye hiç gerek yok olmamış sayalım.
:KK15::KK15:-:KK15::KK15::KK15::KK15:

hayir canimmmm bebekliginden beri hastalik haric yatagima almadim.. sabahlari babasi gidince koynuma aliyorm:KK68::KK200:
Odasi var yan odada ama iki yasindan sonra gecicek simdi odamizda ayrica besigi var orda yatiyo oyuzden cnm :anne:ayricaaaa cohtaaaan nennnni uyuduuu
aferin kuzucugaa benim kizimda yanimda yani odamda kalıyor besiiginde besigini coohh severr aramıza gel yat derik ıı derr yatagim derrr uyusunlar buyusunler kuzucuklarrr

Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.
Mesela tubiş ekmek yiyo tatlı yiyo ona komik şekilde yorum yapıyorum karikatür paylaşıyorum.
Neyse zaten artık paylaşmam dersimi aldım sorun yok, gerilmeye hiç gerek yok olmamış sayalım.
bende samimiyete guvenerek yorum yaptim "bogazinda kalivereydi ya" sakaydi yani beddua falan degildi kusurabakma bidaha yapmicagimdan emin olabilirsn.

Özür dilerim. Yanlış anlasiliyorsaam bir daha seninle ilgili yorum yapmam. Kusura bakma.

Back
X