- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.761
Men aaanamadum mağa da aanadınanadum gomsuuuuuugonsu gonsuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Men aaanamadum mağa da aanadınanadum gomsuuuuuugonsu gonsuu
Bugün ve yarın pek uğrayamam heralde..temizlik yapcam yarın davetim var kv.kp.anne.baba.abiler.ablalar +Gunaydinnn kızlarrrrr canlarim benimm tatlişlerimm ballişlerimmmmmmmmm pamuşlarımm löppp löppp yağlılarımmmmmmmm
@ParteMoralll kiz bizmde ayni cami acinca ev ucuyu ama actimdi vallaha çohhh sicakti cunkummmm storlari indirdim kesiodu biraz ruzgarı
@esmerm91 canim haklisin bayarr daldm ama kilom 60a oturdu suandaki halimde beni rahatsz etmiyor ve Ramazan oldugu icin dikkat edemiyorum eskisi gibi..bide kiloda almiyorum bakiorum 61.1 61.3 o gun dikkat edince yine 60.5 60.7 oluyorum..1 yildir diyet yapiyorum canim cok ama cok sıkılmışım demkki benimde azar noktam oldu ama Ramazandan sonra kalan 2-3 kilomu verebilecegime inaniyorum inşALLAH
marlin18 canimm evet karsilasamioz demiii canimmmmm ama ossunnn ginullerimiz bir olsun..
sarraf cum canimm bende inan nerdeyse 6-7 yildir ufak ufak diyet yapiorum bende cok skldim hic kilo problemim olmamisti 23 yasinda falan basladi bnm kilo problemim ama hala kilolu evlendigim icin icime dert icime yara bugunlere çok şükürrrrr
@Meggieee canimm uzdumu bu alçaklarrr seniiiiii dimeyin hizzz migimeee òylee ellerine saglikkk alingan migiiii
@tubi_klc canm maşALLAH sanada evlatlarinada kilonda pek belli olmuo cannmm
Seksensekizli gizz gunaydinnnn ugra arada biiiiii
![]()
Sen anama aramjzda gonsumlaMen aaanamadum mağa da aanadıngonsuu huuu
![]()
Sen anama aramjzda gonsumla![]()
evt bSenin gibim
yes
yess
simarihhh
yuu simarih
![]()
Yes ayeme simarihSenin gibim
yes
yess
simarihhh
yuu simarih
![]()
Ahşama ni yapiyon partişYes ayeme simarih![]()
Kurabiye miiiiamaan napak seloş olek mi bende bi tane küçücük kurabiye yedim onu napacaz karbonhidrat günüde yok üstelik![]()
He giss bozmus diyeti tubisKurabiye miiii![]()
Sarraf cim sen ne yedin bugün sebzeKurabiye miiii![]()
Annecinin sahurları olabilir mi tatlişKizlar tartildimçohh üzücü bi raham gördüm
55.5 1 bucuh kilo arti miii
ayy reglden mi kii yaa
![]()
Olsun artik giss bişicik olmass aksam da yicen mi mantarKızSekerPancarii valla 5 tane haşlanmış mantar yedim. Her türlü sebze yiyebilirsiniz yaziyodu. Oda sebze diyerekten şey ettim.
Olabilir ivitAnnecinin sahurları olabilir mi tatliş![]()
Bilmiyom ki yisem mi acabaOlsun artik giss bişicik olmass aksam da yicen mi mantar
İyi gidiyo canım..ikinci hafta baya alıştım..He giss bozmus diyeti tubiskurabik yimis
seninki nasil gidiyor sarrafcim
![]()