- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.801
Sen mi ben mi.akşam ki menüm de hiç cezbetmiyo beni yaaaaAy bugün çoh açim menn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mi ben mi.akşam ki menüm de hiç cezbetmiyo beni yaaaaAy bugün çoh açim menn![]()
Sen nasılsın kız tubiş ne yedinay kiyamam ben saanaa sen oyle diyince ben daha kötü oldumm zayifsin zaten bukadar eziyet etme kendine
Sen mi ben mi.akşam ki menüm de hiç cezbetmiyo beni yaaaa
Biraaak hemen birak dedin ya hosuma gitti :) zaten zor yapion ya ondanne giizzzzz ne guluyon ölsünmü gadınn![]()
niye gustun balam banaaaa kiz tubiss hosuna gitti birak demesi bence birakma ama miden asiri agriosa orucla agir geliosa bence yapma saglik herseyden onemlidir.Partişs ne gülüyonnn küstüm sanaaa.
Ye bisiler tubiss saat kac olduuuhenuz hiç bişeyy![]()
ask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyyHiccc ölüyüm mu kız parte.
Kötü kalpli parteee![]()
ask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyy![]()
Biraaak hemen birak dedin ya hosuma gitti :) zaten zor yapion ya ondan
niye gustun balam banaaaa kiz tubiss hosuna gitti birak demesi bence birakma ama miden asiri agriosa orucla agir geliosa bence yapma saglik herseyden onemlidir.
amaaniiinn sen duygulanirmiydin giiiiiask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyy![]()
Ye bisiler tubiss saat kac olduuu![]()
Sebze yi sebzeeeebaahhhh yiiriiiimmmmm
Bunla beni anlamioAglama partiss aglamaa
yiterrr partisimi üsmeyin
![]()
ozamanhe valaa cohh zorr yapiyom agzmda durmuyo haa
uleeen neyim beeeeen tasmiyim ne diysen sen banaaamaaniiinn sen duygulanirmiydin giiiii![]()
caniiimmmmm opiimm barisalimmBunla beni anlamio
ozaman
uleeen neyim beeeeen tasmiyim ne diysen sen banaa![]()
Gavga itmeyinnnBunla beni anlamio
ozaman
uleeen neyim beeeeen tasmiyim ne diysen sen banaa![]()
kiz ne değiştirip duruyon orda duran hatunuu bahh yabanci birime yazar gibii hissediyoimmm yandan bakış atan abla iyiydiiuiiGavga itmeyinnnbeği siğirlendirmeyinn
opindi it ize tohat
![]()
Ben soguktum dimicaniiimmmmm opiimm barisalimm![]()
Ben kavga etmem direk tohati yapstiririmGavga itmeyinnnbeği siğirlendirmeyinn
opindi it ize tohat
![]()
Hepsi ayni abla kizzkiz ne değiştirip duruyon orda duran hatunuu bahh yabanci birime yazar gibii hissediyoimmm yandan bakış atan abla iyiydiiuii