- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğuhh nivaleeeBen soguktum diminormalde ki havam burayada yansiy engel olamiyorm oohhh allahimmmmmm
![]()
evet gitmese oruç demii ama olsun oda ALLAH'tan cnm benim kismettBende 21nde 22sinde falan oluyom bugün kasiklarim agriyi olurum keske orucumu açsam da aksam olsam
kimm bu ablaa tohatlimi bu giiiiHepsi ayni abla kizzbi onceki mi iyiydi orda gözü gaymış gibim olmus ondan degastirdim geri hemen
![]()
Aynen kizevet gitmese oruç demii ama olsun oda ALLAH'tan cnm benim kismett![]()
Hee tohatli @Meggieee miigiinin ahrabasiikimm bu ablaa tohatlimi bu giiii
Beni ilk goren havali soguk vs goruo ama taniyinca yuzume soyluyo alakasi yokmus diyysoğuhh nivaleee![]()
kizzz essahtan gonşuyuk bizzzzzzzz imzala partişş
ciddenmii o kadar kalorisu böregimiiiiii ayy çohhh kalorilii 1 dilimi 900 cal. falnn ayy cokk fazlaaaaa![]()
Ne kadarda kankiliskoukkkk
Hee biliyim kaffelerde içeğsiniz sizkizzz essahtan gonşuyuk bizzzzzzzz imzala partişş![]()
bide baaa laf ediyiiii arsiz pis bogazzzOlabilir ivitdiger gittigim de az yemistim çöreklerden bu gittigimde çohh yidim
![]()
heee yapicikkk vallahaa Ramazan bi geçsinn alaciikk gızları gezicikkkk maharna yiyicikk demi gizzz @ParteMoralll partiş imzalaaaaHee biliyim kaffelerde içeğsiniz sizbuluşuğsunuz
dedigodumu edersiniz
![]()
suss civap virmeeBeni ilk goren havali soguk vs goruo ama taniyinca yuzume soyluyo alakasi yokmus diyysen beni tanirsen halaaa iftira atirsen sucim ni
![]()
Hee seni taniiyiir hayla anlamiyiirBeni ilk goren havali soguk vs goruo ama taniyinca yuzume soyluyo alakasi yokmus diyysen beni tanirsen halaaa iftira atirsen sucim ni
![]()
kizzz essahtan gonşuyuk bizzzzzzzz imzala partişş![]()
Sisko derim bak gorursunsuss civap virmee![]()
bide baaa laf ediyiiii arsiz pis bogazzz![]()
Doldur kankiiiiNe kadarda kankiliskoukkkk![]()