- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.021
canim kustuysan ve gectiyse o migrendirr migrenin olmadığını ne biliyon gii bi anda oluverir oMgren yok cnm bende gecti smdi dedigin oldu pff cokta yemedimki allah allah nysee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kustuysan ve gectiyse o migrendirr migrenin olmadığını ne biliyon gii bi anda oluverir oMgren yok cnm bende gecti smdi dedigin oldu pff cokta yemedimki allah allah nysee
Bence mideme dokunduu oyuzden oldu cnm mgren cok siddetli diye bliorm annemde var cunku kafasini kaldiramio... benm basm pek agrimaz cok sukur oyuzden emin oldm bide bazn ben cok kacirinca midem kabul etmio ondan oyle dusundummmmmm doktor hanm :)canim kustuysan ve gectiyse o migrendirr migrenin olmadığını ne biliyon gii bi anda oluverir o
bu anlattigin bana yilda 1 2 kez olur dr a sordum migren dedi fena bi bulnti bi bas ağrısı kusunca rahatlarsin ben dr un yalancisiyim ama tabi insanin en iyi dr u kendisidir sen kendini daha iyi bilirsin de yediklerinde oyle seni rabatsiz edecek bisey göremedim neyse onunla gecmis olsun insallah bidaha olmaaasssBence mideme dokunduu oyuzden oldu cnm mgren cok siddetli diye bliorm annemde var cunku kafasini kaldiramio... benm basm pek agrimaz cok sukur oyuzden emin oldm bide bazn ben cok kacirinca midem kabul etmio ondan oyle dusundummmmmm doktor hanm :)
Anladm cnm basn nasl agrio mesela sddetlimi ben smdi sgrada ictm normalde gunde br iki iciorm biraz fazla icersem basm oda yapanlr diye dusundm aslnda oyuzden bide benim midemde sorun var kusmak normal degl zaten gtmem lazmdaaa puff onemsemiormm bu mide bana oluyo genelde bas olmuo oyuzden mideden suphem var gtsem iyi.olcak annemdede var kardesimdede mide kesn bendede vardr amaaanbu anlattigin bana yilda 1 2 kez olur dr a sordum migren dedi fena bi bulnti bi bas ağrısı kusunca rahatlarsin ben dr un yalancisiyim ama tabi insanin en iyi dr u kendisidir sen kendini daha iyi bilirsin de yediklerinde oyle seni rabatsiz edecek bisey göremedim neyse onunla gecmis olsun insallah bidaha olmaaasss
Saol balım inşallah ya kırayım artık şu 63üafiyet olsun cnm bu hafta sendende eksi behliommm azbyion gizz sendee aferem sanaaa![]()
siddetli oluyor bebegim kusmayinca gexmiyr ama cok sukur cok az oluuor senin midende nasil sorun var tatlim bulantı ? ağrı? eksime? siskinlik?Anladm cnm basn nasl agrio mesela sddetlimi ben smdi sgrada ictm normalde gunde br iki iciorm biraz fazla icersem basm oda yapanlr diye dusundm aslnda oyuzden bide benim midemde sorun var kusmak normal degl zaten gtmem lazmdaaa puff onemsemiormm bu mide bana oluyo genelde bas olmuo oyuzden mideden suphem var gtsem iyi.olcak annemdede var kardesimdede mide kesn bendede vardr amaaan![]()
Benm oyle olmadi biraz agridi bide midem bulaninca kendimi bunalttm skinti basti.. ama dedigini dikkate alicam aannemde migrenin alasi var kadn yatar kalkamaz o derece ama hc kustugunu duymadm vucud farkli tepkiler verebilio demekki olablr...siddetli oluyor bebegim kusmayinca gexmiyr ama cok sukur cok az oluuor senin midende nasil sorun var tatlim bulantı ? ağrı? eksime? siskinlik?
endoskopi yaptirdinmiBenm oyle olmadi biraz agridi bide midem bulaninca kendimi bunalttm skinti basti.. ama dedigini dikkate alicam aannemde migrenin alasi var kadn yatar kalkamaz o derece ama hc kustugunu duymadm vucud farkli tepkiler verebilio demekki olablr...
Midemde mesela bazeeen iste boyle kusma ihtiyaci hssediorm biraz kacirimm oooww sisio oturamiorm.okdr rahatsiz oluyorm ki anlatamam...
Nooooo onun icin gtmiorm annemde yapildi kardesimede pooggg.. mesela kardesm stres yapio sinavlarnda bir gor wc cikamazzzzzz kusmaktann okdr kotu oluyo.. bende stres olim hatta aglim midem bulanir :) iste o siskinlik okdr kotukii yemek cok yedigimde nefret ediormmmmmendoskopi yaptirdinmi
allah allahh cok enteresan gerçekten ama bence ihmall etme mutlaka git bir doktora belki cok basir bi tedavisi vardir aslında şişkinlik yapması az yemen açısından avantaj ama baska sorunlar oluşturuyor olabilirrNooooo onun icin gtmiorm annemde yapildi kardesimede pooggg.. mesela kardesm stres yapio sinavlarnda bir gor wc cikamazzzzzz kusmaktann okdr kotu oluyo.. bende stres olim hatta aglim midem bulanir :) iste o siskinlik okdr kotukii yemek cok yedigimde nefret ediormmmmm
Evet cnmm bendede bi kac yildir var malesf ama okdr rahatsiz oluorm ki anlatamam bazen norml bir insan gibi yedigim halde dunyalarimi yemisim sanki oyuzden kola vs tuketmem cok nadir.. oyle iste insallah giderm cnmmmm sagol mckkkallah allahh cok enteresan gerçekten ama bence ihmall etme mutlaka git bir doktora belki cok basir bi tedavisi vardir aslında şişkinlik yapması az yemen açısından avantaj ama baska sorunlar oluşturuyor olabilirr
canimmmm noldu sana kustn rahatladn mi ALLAH ALLAH..sigarayu fazla içtiysn oda olanilir belki canimm bende cok yedim sahur yaptikta patlick gibiym keşke bnde cikarsamda rahatlasammm midemmm almio almiooo ben alsin genişlesin die igrasiorum resmennnnnnnSuracikta olsem gimsele duymicak
bncede bende olablr dye dusundmmmm cnm nyse gectiiicanimmmm noldu sana kustn rahatladn mi ALLAH ALLAH..sigarayu fazla içtiysn oda olanilir belki canimm bende cok yedim sahur yaptikta patlick gibiym keşke bnde cikarsamda rahatlasammm midemmm almio almiooo ben alsin genişlesin die igrasiorum resmennnnnnn![]()
Noldu kuzummm bisey mi dokundu kiiiMidem bulanio ya basmda agrio noldu bana yaa![]()
Benim bazı yiyeceklerde midem su topluyor ekşiyor soguk soguk terliyorum veAyyyyy. Afedersinizrahatladimm
![]()
Günaydın şekerGunaydin tontiklerrr![]()
Aynen bende midemde kalrsa oyle oluyorm.. nysee hayrlisiNoldu kuzummm bisey mi dokundu kiii
Benim bazı yiyeceklerde midem su topluyor ekşiyor soguk soguk terliyorum veaslinda doktora gitmem lazim ama nadir oluyor aksatiyorum hep
![]()