Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İlk defa yapıcam bende. İnşallah güzel olur.sen köfteleri önce pişiriyon mu.nasıl yapiyon
Kofteleri içleri oyuk sekillendirip firina atiyorum rengi dönünce aliyorum içlerini püreyle doldurup az da kaşar koyyorm çok az salcali su yapiyorum dibine kizarana kadar pişiriyorum firinda gonsu:kk77: kiz dünü revani harika ve hafif olmustu:sus:

SekerPancarii SekerPancarii kız dünkü revani nasildi. Beğendin mi.
Ayy harikaydi kiz revaniyi annemde yapar ama bana hep ağır gelir pek yiyemem ama bu çok hafifti eşim bütün tepsiyi yidi:sus:datliyi görünce gözü döniyi adamin:KK70: ama iyi oluyo bana kalmiyo ertesi gune hic:KK53: bi dilim kizima ayirdim :rapci:kizim bile iki dilim yidi :oha:

Kofteleri içleri oyuk sekillendirip firina atiyorum rengi dönünce aliyorum içlerini püreyle doldurup az da kaşar koyyorm çok az salcali su yapiyorum dibine kizarana kadar pişiriyorum firinda gonsu:kk77: kiz dünü revani harika ve hafif olmustu:sus:
Bakalım bende deneyeceğim bugün köfteyi. Bi arada revani yapmayı düşünüyorum
Yarın büyük kızın doğum günü. Hafif bir şey yaparım. Cumartesi de arkadaşları gelecek asıl pastayı o gün yaparim

Ayy harikaydi kiz revaniyi annemde yapar ama bana hep ağır gelir pek yiyemem ama bu çok hafifti eşim bütün tepsiyi yidi:sus:datliyi görünce gözü döniyi adamin:KK70: ama iyi oluyo bana kalmiyo ertesi gune hic:KK53: bi dilim kizima ayirdim :rapci:kizim bile iki dilim yidi :oha:
Afiyet olsun tatlim

Bakalım bende deneyeceğim bugün köfteyi. Bi arada revani yapmayı düşünüyorum
Yarın büyük kızın doğum günü. Hafif bir şey yaparım. Cumartesi de arkadaşları gelecek asıl pastayı o gün yaparim
Doğum günü kutlu olsun şimdiden fistiginnn:KK68: saglikli hayirli ailesiyle sevdikleriyle uzun ömürler versin Rabbimn:KK68:

tarif icin teşekkür ederim kuzum SekerPancarii SekerPancarii kizimizinda doğum günüsü kutlu olsun marlişim rabbim saglikli hayirli nice nice yaslar nasip etsin amnesiyle babasiyla kardesleriyle tum sevdikleriyle marlin18 marlin18
Amin canım. Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin çocuklarını korusun, sağlıklı, huzurlu, mutlu, güzel günler göstersin :dua:
Aminn:dua: :dua: :dua:

Back
X