- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.101
Aynen katılıyorum canım evde oldumu insanın gözü kalıyorBende o yüzden yari yaptim evde olunca insanin yiyesi geliyii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum canım evde oldumu insanın gözü kalıyorBende o yüzden yari yaptim evde olunca insanin yiyesi geliyii![]()
Neden doktora götürmemişler hemenAyyyyyy sinirlerim zipladi yaa ne sala kadnlar varrrr...
Bi sayfada cocugun bacagina kaynar su dokulmus ama gorrseniz bakamadim kcoaman bacagi derisi gitmis resmen sahurda olmus simdi diyoki ne surim bacagina sizce agladi sabaha kdr yumurta aki gecirmedi dio allahm akla bak yaaa beyinsizz cok snrlendmm
Ayyyyyy sinirlerim zipladi yaa ne sala kadnlar varrrr...
Bi sayfada cocugun bacagina kaynar su dokulmus ama gorrseniz bakamadim kcoaman bacagi derisi gitmis resmen sahurda olmus simdi diyoki ne surim bacagina sizce agladi sabaha kdr yumurta aki gecirmedi dio allahm akla bak yaaa beyinsizz cok snrlendmm
vermedinmii gerekenn cevabiiiiiAyyyyyy sinirlerim zipladi yaa ne sala kadnlar varrrr...
Ayyyy ne blm yaaaaa sok oldm okdr kotuki ust bacagindan asagi kadar ve kabuk kurumus kocaman kisim kirmizi deriyi soyms sokakda cocugu gorsen kosar hastaneye gotururm o derece insan nasl dayanr yaaaa ayy snrrr kadnNeden doktora götürmemişler hemen![]()
Hyr ya cahildoktora goturmemismiiiiii
verdimmm verdm herkes verdi bide bazilari sunu sur dio herkes doktr olms ben asla tavsiye edemem o tarz bsyde amann snrlerm zipladi bevermedinmii gerekenn cevabiiiii![]()
Ayy sen anlatinca bile bi tuhaf oldum yaa nasil uyudun bütün gece öyle insan hemen alir götürür hastaneye yavrum yaa yazikAyyyy ne blm yaaaaa sok oldm okdr kotuki ust bacagindan asagi kadar ve kabuk kurumus kocaman kisim kirmizi deriyi soyms sokakda cocugu gorsen kosar hastaneye gotururm o derece insan nasl dayanr yaaaa ayy snrrr kadn
Hyr ya cahil
verdimmm verdm herkes verdi bide bazilari sunu sur dio herkes doktr olms ben asla tavsiye edemem o tarz bsyde amann snrlerm zipladi be
onun uyumasini bosvr de o çocuk nasil uyuduu benim küçük kuzum elinin küçücük bi yeriyle utuye elledide ne yapacagimi şaştımAyy sen anlatinca bile bi tuhaf oldum yaa nasil uyudun bütün gece öyle insan hemen alir götürür hastaneye yavrum yaa yazik
Ayy sen anlatinca bile bi tuhaf oldum yaa nasil uyudun bütün gece öyle insan hemen alir götürür hastaneye yavrum yaa yazik
malesf boyle cahil annelerde varrronun uyumasini bosvr de o çocuk nasil uyuduu benim küçük kuzum elinin küçücük bi yeriyle utuye elledide ne yapacagimi şaştım
Yoh giz uyimiyom iş güç yoruldumm heaaKizlarr napionzzz bakim dedim ama kimselee yohh uyuyonz dimi![]()
Ben evde yohumAksama menüler ne kısslaaarne bişiriyonuz
İftaraAksama menüler ne kısslaaarne bişiriyonuz
Evde bebişle uğraşıyorum canım..börekler bugün ama tabiki yenmiycek ..benim menü belli tavuk...kizlarr bizde uyumusuk kizimlann cok istahsiz ya resmn bu hafta hep aç idii yabrummsicaklardan mi acaba valla corbayi bile souga yakin veriom bana daral gelio ama yine yemiii meyvede yemiii
SekerPancarii canim ellerine saglik revaniye bayilirim hele eşimmmm bayilirrr bayilirr bugun kocikimin doomgunusuuu aksama çekirdek ailecekk pağtiii yapiciz kocim ben ve yavrukumuz nann keske yapabilseydim revanii ama hic becrememm
@ParteMoralll kankitoloşkommm napisinnn ayy cnm okudum tuylerim urperdi ALLAH korusun..dr.a gidilmeliydi tabii ilk müdehaleden sonra buraya yazicana herhangi bi hastaneyi bile arasa ilk mudahale icin tardimci oluyolar ALLAH'ım akil fikir versin imkanimi yoktu acaba dr.a gidick ay ne bilim nasl yapar oyle biseysinirlenme canimcim RABBIM acil şifalar versin kzuuya gećsin biran evvel
marlin18 cnm 1 kilo almazsn merak etme sen zaten kac kilo vermişsim bu 2 kiloyuda bayramdn sonra beraberck veririz tatlimmm bunyeni zorlama
tubi_klc canimm senin nasl gidiyor Cuma'ya az kaldi dokulmeyik inşALLAH
@Meggieee vanm bnde bi heves bephanteni almistim ama kizimn pisigine hic iyi gelmedi kullandm onu dogmadn almistm daha ki kendimde nemlendirici olarak kullaniodum kremini merhemnide kizima aldim ama ise yaramadi cnm
sarraf
Seksensekizli nirelerdesiniz bakemmmmmmm
yiidnzmi su bürekleriniiii
![]()