kizlarr bizde uyumusuk kizimlann cok istahsiz ya resmn bu hafta hep aç idii yabrumm

sicaklardan mi acaba valla corbayi bile souga yakin veriom bana daral gelio ama yine yemiii meyvede yemiii
SekerPancarii
canim ellerine saglik revaniye bayilirim hele eşimmmm bayilirrr bayilirr bugun kocikimin doomgunusuuu aksama çekirdek ailecekk pağtiii yapiciz kocim ben ve yavrukumuz nann keske yapabilseydim revanii ama hic becrememm
@ParteMoralll kankitoloşkommm napisinnn ayy cnm okudum tuylerim urperdi ALLAH korusun..dr.a gidilmeliydi tabii ilk müdehaleden sonra buraya yazicana herhangi bi hastaneyi bile arasa ilk mudahale icin tardimci oluyolar ALLAH'ım akil fikir versin imkanimi yoktu acaba dr.a gidick ay ne bilim nasl yapar oyle bisey

sinirlenme canimcim RABBIM acil şifalar versin kzuuya gećsin biran evvel
@marlin18 cnm 1 kilo almazsn merak etme sen zaten kac kilo vermişsim bu 2 kiloyuda bayramdn sonra beraberck veririz tatlimmm bunyeni zorlama
tubi_klc
canimm senin nasl gidiyor Cuma'ya az kaldi dokulmeyik inşALLAH
M e g g
vanm bnde bi heves bephanteni almistim ama kizimn pisigine hic iyi gelmedi kullandm onu dogmadn almistm daha ki kendimde nemlendirici olarak kullaniodum kremini merhemnide kizima aldim ama ise yaramadi cnm
sarraf
@Seksensekizli nirelerdesiniz bakemmmmmmm

yiidnzmi su bürekleriniiii