Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zabağğnan sadece 1 tane haslanmis yumurta yidim baska bisey yemedim sonra arada 1 seftali 1 erik yedimm ikindin küçük bi tabak patlican yemeği yedim 1 kasik pilav aldim ve yogury yedim yanında akşamda bol Ssoganli domatesli biberli tavuk sote yedim orta boy bi tabak buraya kadar iyi geldim ama hep benim kocik yüzünden o lahmacun getirmeseydi ben yemiycekrtim ama bi tanecik yidim o_O baska ne yidim baskada bisey yimedim yidiysemde hatirlamiyem :KK53::KK53:

zabağğnan sadece 1 tane haslanmis yumurta yidim baska bisey yemedim sonra arada 1 seftali 1 erik yedimm ikindin küçük bi tabak patlican yemeği yedim 1 kasik pilav aldim ve yogury yedim yanında akşamda bol Ssoganli domatesli biberli tavuk sote yedim orta boy bi tabak buraya kadar iyi geldim ama hep benim kocik yüzünden o lahmacun getirmeseydi ben yemiycekrtim ama bi tanecik yidim o_O baska ne yidim baskada bisey yimedim yidiysemde hatirlamiyem :KK53::KK53:
Bi tane lahmacun yemişsin çok ta kötü değil bence

Dışardaydım bitanem kızlarla buluştuk geldim nidiyonuz yarın çok dikkat edicem ekside çıkmalıyım ya nolur çıkayım nütfeeen :dua::dua::dondurma::KK54:
Bence bu hafta iyi gittin miigişimm ekside olursun cumayaa:dua: bende artidaydim ama büyuk bölümünü gönderdim galiba:bicak: cumaya insallah 53.8 olarimmm:dua:

İyi sayilir menü giz keske lahmacunu yarim yeseydim oruçlu olsan sahur niyetine olmus dir gabil iderdim ama simdi itmemm:bicak: zabağa sahlasaydin haggini kahvaltıda yirdin:kk77:

Valla benim sadece ellerim küçük :KK70: :KK70: ahahaha tek örneğim o
Menimde ellerim güçükk:süslü:

image.webp Bu ellerden biri pinkişin biri benim biri büyuk aplamin:KK33:sence hangisi menimm :confused:

İyi sayilir menü giz keske lahmacunu yarim yeseydim oruçlu olsan sahur niyetine olmus dir gabil iderdim ama simdi itmemm:bicak: zabağa sahlasaydin haggini kahvaltıda yirdin:kk77:
ben ne güZel tavuk sotemi yiyip kalkacaktm heo benim adamin yüzünden neyse ne zamandır yemiyordum oźlemişmm ağsamaa firin sütlać yaptiydiimm artik o hakkimi kaybettimm :KK11::KK11:

Back
X