- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttortadaki renkli ojeli olanmii
İki lokma en iyisii ennnvicdansiiizz![]()
ayyy benim kızların eli kadar anca kizzzEvettt![]()
İyi kiz konustuk bugün o pek gelemiyo neti azSekerPancarii kız pinkis yok ortalıkta .iyi mi bebiş falan
o kadar uzun saatler tutulan oruca cok cok iyi menu marllisSahur, 1 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, yarım dilim ekmek, iki catal reçel, dündenkalma meyveli yoğurt 3 kaşık ti
İftar; bir kase çorba, salata, cacık, 3 pureli köfte, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 minnacık kurabiye
Gayet güzel gonsu afiyet olsunSahur, 1 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, yarım dilim ekmek, iki catal reçel, dündenkalma meyveli yoğurt 3 kaşık ti
İftar; bir kase çorba, salata, cacık, 3 pureli köfte, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 minnacık kurabiye
Süslü seniii![]()
1 dilimcik kaptancımkizlarr bizde uyumusuk kizimlann cok istahsiz ya resmn bu hafta hep aç idii yabrummsicaklardan mi acaba valla corbayi bile souga yakin veriom bana daral gelio ama yine yemiii meyvede yemiii
SekerPancarii canim ellerine saglik revaniye bayilirim hele eşimmmm bayilirrr bayilirr bugun kocikimin doomgunusuuu aksama çekirdek ailecekk pağtiii yapiciz kocim ben ve yavrukumuz nann keske yapabilseydim revanii ama hic becrememm
@ParteMoralll kankitoloşkommm napisinnn ayy cnm okudum tuylerim urperdi ALLAH korusun..dr.a gidilmeliydi tabii ilk müdehaleden sonra buraya yazicana herhangi bi hastaneyi bile arasa ilk mudahale icin tardimci oluyolar ALLAH'ım akil fikir versin imkanimi yoktu acaba dr.a gidick ay ne bilim nasl yapar oyle biseysinirlenme canimcim RABBIM acil şifalar versin kzuuya gećsin biran evvel
marlin18 cnm 1 kilo almazsn merak etme sen zaten kac kilo vermişsim bu 2 kiloyuda bayramdn sonra beraberck veririz tatlimmm bunyeni zorlama
tubi_klc canimm senin nasl gidiyor Cuma'ya az kaldi dokulmeyik inşALLAH
M e g g vanm bnde bi heves bephanteni almistim ama kizimn pisigine hic iyi gelmedi kullandm onu dogmadn almistm daha ki kendimde nemlendirici olarak kullaniodum kremini merhemnide kizima aldim ama ise yaramadi cnm
sarraf
Seksensekizli nirelerdesiniz bakemmmmmmm
yiidnzmi su bürekleriniiii
![]()
1 dilimcik kaptancımkizlarr bizde uyumusuk kizimlann cok istahsiz ya resmn bu hafta hep aç idii yabrummsicaklardan mi acaba valla corbayi bile souga yakin veriom bana daral gelio ama yine yemiii meyvede yemiii
SekerPancarii canim ellerine saglik revaniye bayilirim hele eşimmmm bayilirrr bayilirr bugun kocikimin doomgunusuuu aksama çekirdek ailecekk pağtiii yapiciz kocim ben ve yavrukumuz nann keske yapabilseydim revanii ama hic becrememm
@ParteMoralll kankitoloşkommm napisinnn ayy cnm okudum tuylerim urperdi ALLAH korusun..dr.a gidilmeliydi tabii ilk müdehaleden sonra buraya yazicana herhangi bi hastaneyi bile arasa ilk mudahale icin tardimci oluyolar ALLAH'ım akil fikir versin imkanimi yoktu acaba dr.a gidick ay ne bilim nasl yapar oyle biseysinirlenme canimcim RABBIM acil şifalar versin kzuuya gećsin biran evvel
marlin18 cnm 1 kilo almazsn merak etme sen zaten kac kilo vermişsim bu 2 kiloyuda bayramdn sonra beraberck veririz tatlimmm bunyeni zorlama
tubi_klc canimm senin nasl gidiyor Cuma'ya az kaldi dokulmeyik inşALLAH
M e g g vanm bnde bi heves bephanteni almistim ama kizimn pisigine hic iyi gelmedi kullandm onu dogmadn almistm daha ki kendimde nemlendirici olarak kullaniodum kremini merhemnide kizima aldim ama ise yaramadi cnm
sarraf
Seksensekizli nirelerdesiniz bakemmmmmmm
yiidnzmi su bürekleriniiii
![]()
Ayakta koşturmaktan yiyemedinki bisey canım..1 dilimcik kaptancım![]()
nerr gidiyon partikkk
ortadakidir şimdiMenimde ellerim güçükk
Eki Görüntüle 1850700 Bu ellerden biri pinkişin biri benim biri büyuk aplaminsence hangisi menimm
![]()
Ben burdayım kız partis @ParteMoralllKimleeeer burdaaaa foto atabilililrm