Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yatinda annemler ablamlar gelickler iftara cohhh kalabalikkkkkkkk ne pisirsemmm
kusbasili hunkar begendi
domitis corbasi
firinda tabuklu patitis
pilav
salata

ay baska napabilirim ya aksamdan pacabga mi yaosam acep yanindada yogurlu mayonesli bi salata yapsammm ni dersiniz aaa dostlarrrrrr
Bence yanına bi zeytinyağlı yap canim.menüde nerdeyse hiç sebze yok

Benimde cumrtesi davetten sonra annemlerle bize gecicez pazar bendeler...
Pacanga boregii bende yapicimmm kesnnn cok ozledm cunkusuuu:) ay bende patlican gillerden gitcem obur et turlerini hep yaptilar.. hunkar yada islim yaparm menu guzel babysi
aaa ilkkezmi oldun dogmdan sonra.. eger cok geliosa iyi rahatlarsin brnmde dogmdan sonra cok asiri yogun gelmeye basladi
ay evt cnm ilac kullaniorum ya daha bu ay oldum ama en son 2014 nisanda olmustum doktor ilaclarimi kesince bebk tedavisi sirasinda adetimde kesildi tabii 2 sene 2 ay olmuş:oha:

Bence yanına bi zeytinyağlı yap canim.menüde nerdeyse hiç sebze yok
kizz kv.gile z.yagli yaparim bizimkiler yimezlerrrrrr ama patlican varya kizz sebzeee domitis corbasi varrr oda sibzeee bizim evin en gözde sebzesi patitistr canimm..ama dün bi z.yagli taze fasilye yaptimki sormayn kizimda esimde parmaglarini yidilerrrrr bol soganli bil domitisliiii bol z.yaglii:KK68:

kizz kv.gile z.yagli yaparim bizimkiler yimezlerrrrrr ama patlican varya kizz sebzeee domitis corbasi varrr oda sibzeee bizim evin en gözde sebzesi patitistr canimm..ama dün bi z.yagli taze fasilye yaptimki sormayn kizimda esimde parmaglarini yidilerrrrr bol soganli bil domitisliiii bol z.yaglii:KK68:
Kız çorba nin içindeki sebze den ne olur.ben sebze sevdiğimden herkesi kendim gibi düşünüyorum. BENİM eşim de sevmez sebze ama eti ver hergün yer

FB_IMG_1466680400052.webp

yinemii iftar kiz parteee ohh kebapsinnnnnnn:deli:
Evettt sagolsnlar cok seviyala beni :D
ay evt cnm ilac kullaniorum ya daha bu ay oldum ama en son 2014 nisanda olmustum doktor ilaclarimi kesince bebk tedavisi sirasinda adetimde kesildi tabii 2 sene 2 ay olmuş:oha:
Oooww
Bende uyumucam kizi yeni uyutuyorum sonra evi toparlarim biraz zaman geçer:KK51:uyusam aaşaamaca uyurum aslinda ama evi kim toparlicak:temizlik:
Bencede yeter bee uyu uyu bende aksam gelnce hic durmucam uyucam.dinlencdm yarin temizlijkk yaparm evdeymm cumartesi gene iftardaym birgun ara veriorm :D hahahah nyse bi hafta kaldi bitiyy ramazan :KK61:
Giyin de foto at bize nasın fikiiggg:süslü:
olmaz sen atiyonmuuu ama dun buraya attigimi atablrm:ukala:

Back
X