Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Xnm sahurda hic yiemiorm ya rahatsz olurum gozm donmuo evdeyken aslnda biyere gidince millet yio gozn kalio resmen bide cok davet ediliorm bu hafta sikinti. Aman nyse almimda napm
Bencede fazla takma sabit olmak kilo almak tan iyidir. Evde olunca insan ne yiyeceğini planlayabiliyor.ama dışarda olunca öyle bi imkanımız yok ne yazikki. Başkası gözünün önünde yerken de insanın canı çekiyor. Bende yarın ve yarından sonra davetliyim.zor günler bekliyor valla :işsiz:.
Sözde bu sene kimseye gitmeyecektik ama eşim fikir değiştirdi :sinirli:

Bugün ben de fire verdim canım..öğlen kötü oldum dışarıdaydım sıcak etkiledi galiba bir tas corba ictim..
Benim kilom fazla ondan da olabilir..sen baya kilo verdin çünkü..
Kizzzz bir tas çorbanın lafı mı olur hiç
Azmine hayranım :nazar:

Bencede fazla takma sabit olmak kilo almak tan iyidir. Evde olunca insan ne yiyeceğini planlayabiliyor.ama dışarda olunca öyle bi imkanımız yok ne yazikki. Başkası gözünün önünde yerken de insanın canı çekiyor. Bende yarın ve yarından sonra davetliyim.zor günler bekliyor valla :işsiz:.
Sözde bu sene kimseye gitmeyecektik ama eşim fikir değiştirdi :sinirli:
:D haha aynen oyleee yaaaaa pideden yemedm allahtan :D zaten ramazanrqn sonra benm ski yapmam gerekio baya kg var verilecek.... bu hafta yarn bosum bi gecen hafta flnda gttm of anam off nyse diyp kendmi rhtlatim haah

burdaym canlariimmm böcekleriimm şekerleriimm:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19: marlin18 marlin18 SekerPancarii SekerPancarii bugün gündüz carsidaydim bayram alisverisi icin aksama da iftara davetliydimm cuma öncesi hic iyi olmadi tabiii yas pastalar kemal pasa tatlilari havada uçuştu :KK20::KK20: böyle yapacaksınız biliyorum aamaaa napiimm hep israr hep israr ama yinede kendime hakim olmaya çalıştım :KK22: :KK22::KK22::KK22:

burdaym canlariimmm böcekleriimm şekerleriimm:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19: marlin18 marlin18 SekerPancarii SekerPancarii bugün gündüz carsidaydim bayram alisverisi icin aksama da iftara davetliydimm cuma öncesi hic iyi olmadi tabiii yas pastalar kemal pasa tatlilari havada uçuştu :KK20::KK20: böyle yapacaksınız biliyorum aamaaa napiimm hep israr hep israr ama yinede kendime hakim olmaya çalıştım :KK22: :KK22::KK22::KK22:
Gelmeyince bende merak ettim. İyi olduğuna sevindim
Kizzz bayramlık mi aldin kendine yohhsa:KK48::KK48::KK48::KK48:

Kizlar cumartesi kvdemleri iftara çağırıcam adana kebap, soganli bulgur pilavi, patates püresi, sogan salatasi yapiyim diyorum çorba ne yapsam karar vermedim daha salata yogurt yeter bence:kk77:ne degsiniz:kk77:

Kizlar cumartesi kvdemleri iftara çağırıcam adana kebap, soganli bulgur pilavi, patates püresi, sogan salatasi yapiyim diyorum çorba ne yapsam karar vermedim daha salata yogurt yeter bence:kk77:ne degsiniz:kk77:
Canım soğanlı pilav nasıl oluyor bilmiyorum ama meyhane pilavı diye bi pilav var adananın yanına konulan ondan yap sebzeli pilav yani istersen veririm tarif :)
Bence onun yanına püre olmaz canım haydari yapabilirsin uyumlu olur :)
Çorba olarak genelde mercimek çorbası iyi olur ama bulgur pilavı olduğu için ya tarhana ya da yayla çorbası yapabilirsin :)
Soğanları ay şeklinde doğrarsın domates falan adananın yanına :kk77:
Şöyle mesela
Adana-Kebap.jpg

Back
X