Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nigdeliyim ben canim biz genelde okullar kapaninca gideriz ama ramazan denk geleli bayramda gidiyoruz eslerimiz oruc tuttugu için biz dedigim eltilerim gorumcelerim esimin tarafi benim.kendi annemlerde yazin gelirler 2 3 ay kalırız orda hafta ici anneme giderim.hafta sonu esim gelir evimde dururum osmaniyeyle nigde 2 saat esim her hafta sonu gelir 15 20 günde izni var kalır okullar açılmadan doneriz baya uzun kaliriz
Ne güzel canım bol bol hasret giderin..biz de kardeşimi bekliyoruz bayramın ikinci günü gelecek inşallah..özellikle yiğenleri çok özledim..

Menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, iki dilim peynir, üç ceviz..
Ara: yarım kase kiraz.
Akşam: dört kaşık bulgur pilavı, domates salatası, cacık..
Afiyet olsun canim çok iyi:KK60: bende regliyim ya akşam eşimle beraber yiyorum kahvaltidan sonra 3 ara öğün yapmazsam çok acikiyom kizz ben aksama kadar sen iyi duruyosun sabah da çok bisey yememissin:nazar::KK200:

Sizi gidiler ben gelene kadar kaçmışsınız :63: bende kızı uyuturken acik makyaj videosu izliim barim:süslü:

Afiyet olsun canim çok iyi:KK60: bende regliyim ya akşam eşimle beraber yiyorum kahvaltidan sonra 3 ara öğün yapmazsam çok acikiyom kizz ben aksama kadar sen iyi duruyosun sabah da çok bisey yememissin:nazar::KK200:
Diyetteyken çok az yiyorum ama bende tiroid var canım çok yavas çalışıyo ilaç kullanıyorum nodüller büyümesin diye..
Az yemem kiloya çok az yansıyo bu yüzden..

Back
X