- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.601
muck mckk iyiyim tatlimm neler yapıyorsunBurdağğyım canem geldim nassın muck muck![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muck mckk iyiyim tatlimm neler yapıyorsunBurdağğyım canem geldim nassın muck muck![]()
İyiyim canım iftara davetliydik ordan geldik herkes çok ayıflamışsın yeter böyle iyisin verme daha dedilermuck mckk iyiyim tatlimm neler yapıyorsun
bu kadar zayifladigun yeter cümlesini duymak ne guzeldir dimiiii ve o sozlere karşı yok daha vericem demek de co güzeldir insallah hedefine ulasirsin hepberaber ulaşırızİyiyim canım iftara davetliydik ordan geldik herkes çok ayıflamışsın yeter böyle iyisin verme daha dediler
Yok dedim ya daha var 58 olcam
böyle baktılar ben öyle deyince
![]()
iuiki bayramlar var dimi:))Ne güzel canım bol bol hasret giderin..biz de kardeşimi bekliyoruz bayramın ikinci günü gelecek inşallah..özellikle yiğenleri çok özledim..
pinkiş nerdr oturuyor kizz siz surekli buluşmuyormuaunuz anangildeeeBendee pinkişii ve bebişi çokk ôzledim bayramda birlikteyiz Allah kismet ederse![]()
İnşallah canım benimmbu kadar zayifladigun yeter cümlesini duymak ne guzeldir dimiiii ve o sozlere karşı yok daha vericem demek de co güzeldir insallah hedefine ulasirsin hepberaber ulaşırız
Bende istiyorum 52 olmak .ama bayrama kadar olamam az zaman kaldı .kendimi kasmadan yavaş yavaş vermek istiyorum kalan 2 kiloyudaHe giss kuru gonşularihh bizbayramdan sunra 52 ye düşmeyi düşünüyo msn gonsu
ben bayrama 52 olmah istiyom
![]()
gecmis olsun kaptanişkoo zor bir görev atlattin o şişkinlik yemekten cok yorgunluktann guzel bir yesil çay icc sabaha hic biseyin kalmszKizlar iyi gecelerrrr hepinize.....misafirlerim yeni gitti ama bende bittimmmmm![]()
sahurdan öncemi iftardan öncemi kizzKızlar bugün sahurdan önce tartıldım 62,300 geldim
Su kaybının zirvesine geliyorum sanırım ondan
Ama geçici de olsa 62yi görmek güzeldi![]()
Ayy sahur yazmışım iftardan önce :/sahurdan öncemi iftardan öncemi kizz
İyyim ballışımmm benimmm öslüyom seniiiGeldim kuzum nasılsunnn![]()
Yok tubis iki ablam da ankarada oturuyo ben kirikkaledeyim anama hep gidiyom gisganiyii aplalarim meniiuiki bayramlar var dimi:))
pinkiş nerdr oturuyor kizz siz surekli buluşmuyormuaunuz anangildeee
Oyle deme kizz bayramdan sonra asılırsın yine diyete 1 aya gider bütün kilolar