Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: valla yürekten kocaaman tebrik ediyorum hem en zayif hem en azimlimiz sensinn
Valla çok mutluyum tubiss bu zayıflığı bozmamak icin hep hep heeepp dikkat edicem spor yapicam:KK68:darisi sizlere bitanemm:KK68: Ramazanda tam 3 kilo gitti 52yle bitirirsem Ramazani 4 kilo vermiş olucam :KK28:

Kız seloş SekerPancarii SekerPancarii eridin bittin iyice kız yeter artık.hergün zayifliyon
Kiz sicakta inan bişi yenmiyo menüm size kalabalik geliyo belki ama hepsinden az az yedigim için gidiyo kilo aşırı sıcak bi tek akşam iştahım açılıyo onda da az yimeyi başarınca verdim giz himen :dondurma:

Kiz sicakta inan bişi yenmiyo menüm size kalabalik geliyo belki ama hepsinden az az yedigim için gidiyo kilo aşırı sıcak bi tek akşam iştahım açılıyo onda da az yimeyi başarınca verdim giz himen :dondurma:
Ayyy ne güzel işte. Ben de bayramdan sonra inşallah tekrar yürüyüşe basliycam. O zaman gider belki kilolar

Ayyy ne güzel işte. Ben de bayramdan sonra inşallah tekrar yürüyüşe basliycam. O zaman gider belki kilolar
Oruc degilken daha kolay canim o kadar saat oruc tutuyoruz insanin gözü dönüyo bide gec saatte yeyince iyce zorlaşıyo bayramdan sonra ikimiss spor yapalim kıss squat abs videosu falan yapalim karin kalca iyce toparlansin :21::spor:

Oruc degilken daha kolay canim o kadar saat oruc tutuyoruz insanin gözü dönüyo bide gec saatte yeyince iyce zorlaşıyo bayramdan sonra ikimiss spor yapalim kıss squat abs videosu falan yapalim karin kalca iyce toparlansin :21::spor:
Ayyy inşallah canım ya. Benim en sorunlu bölgem karnım

@moon8187 kaptanim paylaşım alaninda oylama yapılıyor cuma bayram haftasina geldigi için etaplar birleşsin mi diye evet diyelim diyorum ben nedeğsiinnn:KK19:

Bugün menem doğum günüm :oops:
Mutlu yıllar Selincim:KK73:
Ailenle sevdiklerinle nice senelere:dua:
images

Back
X