- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.701
cok uyhummm varrrr kizim uyusada bende devrilsemmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yapmıycam iki hafta üst üste yordu beni..Afiyet olsun sarraf cim.bu hafta da 5 te 1 diyeti yapiyomusun canim
Gunaydinnnnn canım. AminGunaydinnn kizlarrrrrrrr musmutluuuuuu bi hafta olsun inşALLAH![]()
Bende ayniyim. Gözlerimi zor açıyorum. 7 .30 da uyandık bebislecok uyhummm varrrr kizim uyusada bende devrilsemmmmm![]()
Ay benim kiz bu aralar 8 bucukda kalkiyo bi iyi oluyo kiiiiiBende ayniyim. Gözlerimi zor açıyorum. 7 .30 da uyandık bebisle
Sen iki hafta iyi dayandın yineYok canım yapmıycam iki hafta üst üste yordu beni..
Amin canım.Günaydın canlarimmm
Cuma: 54.6
Şimdi: 53.7
Boll eksili guzel bir hafta olsuunn![]()
Gunaydinnn kizlarrrrrrrr musmutluuuuuu bi hafta olsun inşALLAH![]()
Günaydın kızlar..herkese iyi haftalar..
Malesef ben de artıdayım..dünkü menü bozdu beni..
Kizlar hepinize günaydın
Bol eksili ,mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle![]()
![]()
![]()
![]()
Ayy ne güzel. Benimki çok erkenci vallaAy benim kiz bu aralar 8 bucukda kalkiyo bi iyi oluyo kiiiii![]()
Canım hem pazartesi, hem cuma tartıliyoruz.Ben 2 gün önce 54.6 ydim şimdi hastalığına 1 2gun var moralim bozulmasın dedim günaydıiin herkese![]()
gunaydinnn canimmm ay sorma uyudu ama ben uyuyamadm simdideBende ayniyim. Gözlerimi zor açıyorum. 7 .30 da uyandık bebisle
canm ben patitis yapicimmmmmKizlar bugün akşama ne yemek yapacak siniz
cohhhh kiskaniom suandaaaaaaGünaydın canlarimmm
Cuma: 54.6
Şimdi: 53.7
Boll eksili guzel bir hafta olsuunn![]()