- 20 Haziran 2016
- 83
- 45
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.721
"marlin18, post: 47097313, member: 716951"]Canım hem pazartesi, hem cuma tartıliyoruz.[/QUOTE]
Anladim canım 54.9 ümki su an
Anladim canım 54.9 ümki su an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canım 54.9 ümki su an"marlin18, post: 47097313, member: 716951"]Canım hem pazartesi, hem cuma tartıliyoruz.
Ben hala karar veremedim ne yapsam kiicanm ben patitis yapicimmmmm![]()
çooook tebrik ederiim darısı başımızaaaGünaydın canlarimmm
Cuma: 54.6
Şimdi: 53.7
Boll eksili guzel bir hafta olsuunn![]()
canimm tekrar hosgeldinn ayy sende kurusun benceeeeeAnladim canım 54.9 ümki su an![]()
ben mercimek yemeği yiyeceğiiiimBen hala karar veremedim ne yapsam kii
Akşama
çok tesekkür ederiiiiim hoşbuldum inşallah kuru olcamcanimm tekrar hosgeldinn ayy sende kurusun benceeeee![]()
ayyy iyi hatirlattin bende yesik mercimk yapim esime ve kizimaaaaben mercimek yemeği yiyeceğiiiim![]()
yaa evet canım telefonda oyle oluyorayyy iyi hatirlattin bende yesik mercimk yapim esime ve kizimaaaa![]()
Ayy ben daha karar vermedim kizzKizlar bugün akşama ne yemek yapacak siniz
Kafaya koydum kizz bayramda 52 olucam insallahcohhhh kiskaniom suandaaaaaa![]()
çooook tebrik ederiim darısı başımızaaa
Nerde kiz partis hiç görünmedii@ParteMoralll pabucu yarımmm çıhhhhj dısariya oynayalimmm...ay kizlar bizde tatil rez.yaptircz cohh heycanliyimmmmmm![]()
Azmine hayranım gonşuKafaya koydum kizz bayramda 52 olucam insallahbayramda almazsam super olurr
![]()
Saol gomşummmAzmine hayranım gonşu
@ParteMoralll partisss nerdesiiinnnnnnn![]()
Daha yaptrmadnmii@ParteMoralll pabucu yarımmm çıhhhhj dısariya oynayalimmm...ay kizlar bizde tatil rez.yaptircz cohh heycanliyimmmmmm![]()
Nerde kiz partis hiç görünmedii![]()
Nerdesin gis senburdaymm
Daha yaptrmadnmii
daha yenimi merah edin
![]()
Tabiiii tabiiiii coh ozlednnnnnn kac gundr yohum bennnnnnn farhindamiydin aceeeepNerdesin gis senösledim kii senii
![]()