- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.881
![]()
. Soyleme bsver kuru sey nolcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
. Soyleme bsver kuru sey nolcak
Günaydın tatlimGunaydin
Ben niden yohum bu msjda
Kuzum az ye cısslardan yicen zaman en azindan kilonu korursun bayramdan sonra da iyce asılirsın diyete ve bitirirsin artik kilo isiniay ben dun kacirdim yine lohumm yedim 6-7 tane çikilatli hemdee ay yapamicam diyet falan galibaaa bari 60ta kalaydim sabit bikiodum Ramazanda boyle olucaniiii![]()
Yok tubis iki ablam da ankarada oturuyo ben kirikkaledeyim anama hep gidiyom gisganiyii aplalarim meni![]()
pinkibal
![]()
@esmerm91 nerelerdepinkibal ve @Seksensekizli kixzz pinkiiii yine internt paketinmi bittiii nirelerdesinnnnnnnnn
![]()
Bek zayifim
manken gibinim
![]()
Günaydın kısslaaarrrrr![]()
Kiz abla kardes isiniz gucunuz uyumaaahUyyom men gizlaasize hayımlı sohbetlee kalkinca yazacam
![]()
Ben burdayım kız. Bebişin karnını doyurup geldim.
Acıhmışım da yimeh yidimSen var uyanmah ve meni sihlememek
![]()
Adimi uyhucuya çihardinizz yaaKiz abla kardes isiniz gucunuz uyumaaah![]()
Yimeh yidim geldim datlumm
Kız selin sütlaç tarifi versene bana. Çok güzel yaparım dediydim deeeYimeh yidim geldim datlumm![]()
O zaman Gelsin hamırlar , gitsin hamırlar ohhhh ohhhhAcıhmışım da yimeh yidimbugün anamhile gidecuum
![]()
Ohhh ben cooktan doyurdmmBen burdayım kız. Bebişin karnını doyurup geldim.
Neeeee yinemiAcıhmışım da yimeh yidimbugün anamhile gidecuum
![]()
Adimi uyhucuya çihardinizz yaa![]()
Neee yimeeeeekmiYimeh yidim geldim datlumm![]()
30nisanda dogdu cnm..@ParteMoralll senin kız kaç aylık canım. Benimki 18 nisanda doğdu. 14 aylıktan fazla hala yürümüyor. Emekliyo daha ama heryeri karıştırıyor. Mutfak dolabının asagilarini, elbise dolaplarıni ve hatta çöpü bile.iki dakika yanlız bırakamıyor valla yaaaçok yoruyor beni