Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Normal kofte sevmiolarmi ki kofte sevmeyen cocuhmu:eek: valla ben bek gozel yaparm (sekrrpmcari temsili) cok seviyik iki turku koftreyidee:kk77:
Kesin men daha gözel yaparim :kahve: en yahin zamanda denicem az galdi kendimi övememe:mapus::KK45: dünkü adana çohh gözel olmuştu saga didim miydimdiii:halay:

Ben aslndaa snitzel yapcaktm yaninda bulgur pilavi ikisini coh sverm bide cacikk esim dedi kuftee yap onu secti ikiside gozell hepsini yirimm.. ayy cnm bulgur cekti yaaaaaaaa bol soganli dimitisli biberku :KK43:
Kiz bulgur aslinda zararli degil diyet konusunda iki kaşık yii koftenin yanina :dua:

Kesin men daha gözel yaparim :kahve: en yahin zamanda denicem az galdi kendimi övememe:mapus::KK45: dünkü adana çohh gözel olmuştu saga didim miydimdiii:halay:
Bende yapiyooom ne vamis ondaaa :D ayrica bnn daha guzel yaparm tmmii bu arada tavk koftesinide sise geciriom cok guzel oliyi ahlima geldi...

Kiz abla kardes isiniz gucunuz uyumaaah :uykucu::uykucu:
Ay bacım zabaaaca oturiyoh bebisinen:anne: malloş gibi oliyom :temizlik: ben uyumah istemesemde gozlerim gapaniyi:bicak:

Acıhmışım da yimeh yidim:kk77: bugün anamhile gidecuum:halay:
:110: Bende gelmeh istiyom:dua::dua: a galdi bek yahında urdayim:eğlence:
hosgeldin canimmm tahmin ettim netin8n bittini nasilsin pahalimmmmm ciss yapmiosun demiii hadi öpüşehhhh:KK19::KK4:
:KK47: inanirmisin cuhulatalaaa kolalaaa cevizlee yidim dieti birakali :oha: ama kiloalmasim :rapci: hatta ac karnina sabah 61.3 cikiyom bazende 61.1 cikiyom:oha: :sus: ama hedefim 59 olmahdi bayramaca:KK67: yapamadim:cry: 5 te 5 dieti bebise zarar verir die yapmakdan korkuorum sonucda oda sütümden ayni besinleri alio yani oda tek tip beslenmis oluo :KK34: oofff delirdim eyice:KK75:

Elinden tutunca yürüyor benimki. Kendisi de bir yere tutunmadan birkaç adım atıyor. Ama çok tembel uğraşmak istemiyo.yataktan falan iniyor kendisi heryer en gidiyo emekleyerek. Benim ki biraz yaramaz ama çok sinirli. Birşeye kizdimi ortalığı dağıtıyor elinde ne varsa fırlatıyor
ay hepsi boyle bence bizimkide tutuna tutuna istanbulu gezer ama biseyi almak istiosa hemen yere atio kendini sinirlenincede aynen seninki gibi elinde ne varsa firlatir ama yataktn galan inemio yani hic musade etmedim onu ogretim ben ona pek yataga almiorm ben onu kendi yatagida park yataklardan cikamaz tabikiii:kahve:

Domates corbasi
Tavuk koftesi
Firinda elma dilm pattiisss baharatli
Kahvaltiliklar
Dunden az makrna salatasi var
Birazda esime pacanga boregi kizarticam
ayyy cokk guzell miniii ellerine saglik cnm ALLAH bereket versinnnn bende aplama gidecem en boyuk aplamm 40 yaşındaa 18 yasnda ogluşu vağğ ona gideceguk ailecekennn cohh marifetlidirr kim bilir neler hazirlamistr bikere kesin 10 çesit salata vardr:halay::hamarat: marifetliii bacumm benummmm:hamarat:

İnsallah sorunsuz gider kizz :dua: Biraz aklim kuzumda kalir ama ona cok iyi gelecek dedigin gibi paylasmayi ogrenir biraz benim kiz hep benim dedigim olsun en güzel benim hersey benim olsun herkes sadece beni sevsin havalarinda:deli::oha:
kime çekmiski aceppppppp:dondurma: mikemmeliyetçiii yahindaa kendinide över o:halay:

Back
X