Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim iyi dusunmüşsn bence emziriosun sen daha dikkatli olman gerek..aslinda zaten 2 kilo vermk istiosun biraz disari ciksan hareket etsen bence daha kolay verirsin..bende +2 im hala ama dert etmiorum cunku 20 kilo vermisim bi 5 kilo daha veririm ama ramazani geviricem kilo vermenin puf noktasi bacım ahşamm yemiyecennn ben butun kilolarimi nerdeyse oyle verdim..ahşam agzima biseycikin surmedimm simdi Ramazanda tabii sofradan 21.30 da kalkonca denge alt ust oldu bende bayrama 59 olam istiodum ama koruyamadm bile..Aksam yemklerini gec yeme bebce cok hizli verirsin 2 kilomu canimmmm:KK49::KK15:
Askitom asil istedigim hedef kilom 56 :dua: ellili kilolari bi gorebilsem tikir tikir gidicek :dua: kilom :anne: 4.ayina kadar bekliycem iste bebisumi bir ayim var onumde dikkat ediorum yediklarime bu sekilde 60 a duserim sonada diyete dewam ederim sende super kilo vermissin gı:oha::mapus: on numerasın :mapus: :kızgın: bayramda kilo almassak iyidir:kızgın:

Selam kızlar :)
sahur: 2 yumurtalı omlet, domates, yoğurt
iftar: 1 karnıyarık, 1,5 dilim ekmek, yoğurt, 2 küçük kare karpuz, yarım bardak cola zero
1 litre su şimdilik :)

Back
X