Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .
Hosgeldin cnmm bozma moralni verirsin insallaaaaaah seni anliyorm:KK61:

Hos geldin canim aramiza:KK200::KK200::KK200:
Burda hep beraber hem kilo larimizi veriyoruz hemde güzel sohbetler ediyoruz. Seninde bizimle beraber güzel kilolar vereceğine eminim. Zaten çok aşırı bir kilon yok

o zaman bugünkü menümü yazayım :
Sabah - soya ice latte
öğlen - lahana kapuskası, yoğurt, maden suyu, armut
ara: soya ice latte
akşam : 4 dilim hindi füme, salatalık ve bir şeftali

bu arada diyet kola içmeyi bıraktım, yağlanmaya sebep olduğunu duyuyorum siz ne diyorsunuz bu konuda?

o zaman bugünkü menümü yazayım :
Sabah - soya ice latte
öğlen - lahana kapuskası, yoğurt, maden suyu, armut
ara: soya ice latte
akşam : 4 dilim hindi füme, salatalık ve bir şeftali

bu arada diyet kola içmeyi bıraktım, yağlanmaya sebep olduğunu duyuyorum siz ne diyorsunuz bu konuda?
Canım şahsen ben gazlı içeceklerin hiç birini içmiyorum .diyet olsun yada olmasın farketmez. Ben yiyeceklerin normal olanını alıyorum hep üzerinde diyet yazan birşey almıyorum
Ayrıca sabahlari dengeli bir kahvaltı yapsan yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık falan daha uzun süre tok tutar hemde sağlıklı beslenmiş olursun

Slm kızlar bugünkü menu 1 yumurta 2 kayısı 1 şekerli çay
Ara küçük bi avuç leblebi ve kuru üzüm
Öğlen bi Türk Kahvesi şekerli
Ara bir dilim karpuz
Aksam 1 tavuk but 2 yemek kaşığı bulgur pilavı salata

Hosgeldin :KK200: bayan basen:KK19:
Baklava yedmmmm yaaaa baklavaa senin neyine baklavaaaaaa neyineeeeeeeee:mad:
pahlava mı:skandal::skandal::skandal::skandal: aman ossundu bi kerelik oluğ ole şeller:sus::sus::sus:

1 tane patatesi kizarttim ve elimin yarisi kadar ekmekle yedim bi tane salatalikla oglen iki avuc:oha: findik la bi bardah gola ictim:oha: ahsamda ceyrek tabah makarna bi bardah gola ve bi tabe havuc:oha::kızgın::kızgın::kızgın:

@ParteMoralll canım olur öyle arada bütün gün aç kalıyoruz sonra canımız çekiyor. Stres ters etki eder kilona fazla takma yarın daha dikkatli olursun
Ben o verdigum sureede agzima bile surmedim blmiorm ramazan acligimidir nedir :(
Canım ramazandan sonra daha kolay olacak inşallah bende zorlanıyorum şimdi. İnşallah bayram dan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz
Bende oyle dusunuorm yaa insallah yaparm insallaaaaah yaparsam yilbasina kdr 58-60olrm dye dusunuorm.. yazik yazik okadr kg ver son 10mu agr geldi bana oofff:KK61:
Hosgeldin :KK200: bayan basen:KK19:
pahlava mı:skandal::skandal::skandal::skandal: aman ossundu bi kerelik oluğ ole şeller:sus::sus::sus:
Oylemi dersin bebek
Bende yazacam menumu:rapci:
yaz tabiii cok guzel saglkli beslen verirsin emzirirken daha hizli gidiyo diyolar ben almistm ama ossun

Didolipp Didolipp canım kendinden bahseder misin bize.kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak ,boyun , yaşin vs. vs.
26 yaşındayım suan 68.5 kiloyum 1.68 boyum. Hedefım öncelikle 2 ay içerisinde 60 kiloya düşmek. Sonrasında daha uzun Süreli olabilir 55 kiloya düşmek istiyorum.
Bazen motıvasyonum cok düşüyor üyuzden herkese teşekkür ediyorum.

Son 2 haftadır abur cuburu mininuma indirdim. Evde spora başladım
.2 gündür de sıkılaşma ve metabolizmayı hızlandırma egzersizleri yapıyorum.
Şimdilik bu kadar :))

Back
X