Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 tane patatesi kizarttim ve elimin yarisi kadar ekmekle yedim bi tane salatalikla oglen iki avuc:oha: findik la bi bardah gola ictim:oha: ahsamda ceyrek tabah makarna bi bardah gola ve bi tabe havuc:oha::kızgın::kızgın::kızgın:
Pattisi baharatlayp bir iki damla yag ile firin kagidina koyup yapsana daha iyi cnm. Sen herseyden ye ekmekde gunde iki.dilim tb ekmegi hakkn var gunde iki porsiyon meyve ye... unlu seylerden uzak dur abur cubur.ekmek o bu su tatli vsvsvs emziriyosun cnku ve kuck bende emziryrm ama benmki buyuk

26 yaşındayım suan 68.5 kiloyum 1.68 boyum. Hedefım öncelikle 2 ay içerisinde 60 kiloya düşmek. Sonrasında daha uzun Süreli olabilir 55 kiloya düşmek istiyorum.
Bazen motıvasyonum cok düşüyor üyuzden herkese teşekkür ediyorum.

Son 2 haftadır abur cuburu mininuma indirdim. Evde spora başladım
.2 gündür de sıkılaşma ve metabolizmayı hızlandırma egzersizleri yapıyorum.
Şimdilik bu kadar :))[/QUOTE]

26 yaşındayım suan 68.5 kiloyum 1.68 boyum. Hedefım öncelikle 2 ay içerisinde 60 kiloya düşmek. Sonrasında daha uzun Süreli olabilir 55 kiloya düşmek istiyorum.
Bazen motıvasyonum cok düşüyor üyuzden herkese teşekkür ediyorum.

Son 2 haftadır abur cuburu mininuma indirdim. Evde spora başladım
.2 gündür de sıkılaşma ve metabolizmayı hızlandırma egzersizleri yapıyorum.
Şimdilik bu kadar :))
Çok aşırı bir kilon yok canım. Burda hep birlikte vericez kilolari

Çok aşırı bir kilon yok canım. Burda hep birlikte vericez kilolari

Basen bölgesinde ve göbekte birikmiş durumdalar . Ben son 6 Yıldır kiloluyum . Öncesınde 55-56 kilodayım. Dönem dönem diyet denedim ama gerçekten Fit , düzenli spor yapan ve ne giyersem giyeyim rahatsız olmadan oramı buramı kapatmadan rahatça hareket etmek istiyorum. Öğrenciyim oyuzden yaz Döneminde hem spor için hem de diyet yapmak için vaktım var. Umarım beraber hallederız . Herkese iyi diyetler ve Çelik gibi irade diliyorum :))

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .
Hosgeldin tatlimmmmm❤️❤️

Back
X