Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya tam sahuru yaptım ezana 15 dk varken hasta oldum :(
Uyuyamadım ağrıdan, ellerim bile şişti :110:
Son 2 gün pirinç lapası yapıcam

Kızlarrrr ataturk hava limninda patlama oldu ablamdaydk ya iftarda okadr yakinki ablam alana anlatamamm:KK43: cok moralimiz bozuk ALLAH kahretsin onlari bu aziz mübarek günlerde inşALLAH kimbilir jac ocaga bayram ustu ateş düşürdüler dilerimki onlarda azap icinde yanarlar:KK43:
Bende kötü oldum duyunca.birde nette patlama anını falan koymuşlar yazık insanlar nasıl kaçısiyor .ne gerek var sanki çok kızdım o görüntüleri koyanlara.Rabbim bunları yapanların cezasını verecek elbet. Hiç bir suç cezasız kalmaz. Şu hayırlı günlerde yazık günah. Güzel ulkemi ne hale getirdiler .Rabbim onları kahretsin

Herkeşlere gunaydımlaaaaa:KK200:
Ben o verdigum sureede agzima bile surmedim blmiorm ramazan acligimidir nedir :KK43:

Bende oyle dusunuorm yaa insallah yaparm insallaaaaah yaparsam yilbasina kdr 58-60olrm dye dusunuorm.. yazik yazik okadr kg ver son 10mu agr geldi bana oofff:KK61:

Oylemi dersin bebek
yaz tabiii cok guzel saglkli beslen verirsin emzirirken daha hizli gidiyo diyolar ben almistm ama ossun
:KK200: Gunaydin ballar :KK15: ewet emziriyom cok cok aslinda cogu bayan emzirirken kilo alio sut ossun die :sus: ama ekmek agir yemeklr abur cuburun sute bi faydasi yok zaten :mapus: ama yiyoh iste napah:sus: pskolojim bozuh diyet yapmah istiorun:KK4: az kaldi dur bi tartiliyim kac kiloyum bahalim:rolleyes:
Pattisi baharatlayp bir iki damla yag ile firin kagidina koyup yapsana daha iyi cnm. Sen herseyden ye ekmekde gunde iki.dilim tb ekmegi hakkn var gunde iki porsiyon meyve ye... unlu seylerden uzak dur abur cubur.ekmek o bu su tatli vsvsvs emziriyosun cnku ve kuck bende emziryrm ama benmki buyuk
:cry: Fıgınım yiooh menim iwet bu dogrudur:sus:
Kız gola icmesene bu kadar :KK67::KK67:
:ıslık::oops: buz gibim bek guzel oluo ay:halay:

İyi sayilir pinkoli :kahve:eh iste:kahve:idage edeğ:kahve:
:işsiz::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Back
X