- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.141
Ohh afiyet olsun canım ama yaramasınhepcinize afiyetler olsun bende lazanya yaptim gıymalı ayiptr sülemesi yiyecem goca bi dilimmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh afiyet olsun canım ama yaramasınhepcinize afiyetler olsun bende lazanya yaptim gıymalı ayiptr sülemesi yiyecem goca bi dilimmmm![]()
Napiyon migiiiOhh afiyet olsun canım ama yaramasın![]()
foto koyim mi he koyim miLazanyaaaa miiayy nasil oldu kiz hic yemedim ben merak ediyom hep
![]()
İyiyim ballışım bugün özel günüm başladı resmen yemek yemedim sütlü tatlı yedim sakın kimseye söyleme şat apppNapiyon migiii![]()
Koyyyy kooyyfoto koyim mi he koyim mi
Makarnanın bi çeşidi canım çok lezzetli tabiki de![]()
Eskideysen super migiimm ama dikkatli ye bayrama ne kaldii ne kadar incesek o kadar iyiİyiyim ballışım bugün özel günüm başladı resmen yemek yemedim sütlü tatlı yedim sakın kimseye söyleme şat apppama eksideyim
sen napıon![]()
Aralarda kayisi da yedimMenüm
Sabah: yumurtali gozleme peynir zeytin çokokrem
Ogle: gozleme çokokrem peynir
Ara: bazlama, peynir maydanoz çokokrem
Aksam: ceyrek ekmek 3 parca tavuk mangal, az corba, salata
Bugün kacamak günüm ossunyarin oruca basliyorum ve az yemeye
sösss
![]()
Aynen canım dikkat ediyorumEskideysen super migiimm ama dikkatli ye bayrama ne kaldii ne kadar incesek o kadar iyiiyyim balim bende anamgildeyim
gocam yemegi yedi geri gitti babannesigile
![]()
@Didolipp canm behliiz harika minileriniiiiiii
@sarraf @Seksensekizli afiyet olsun canisilar
marlin18 @ParteMoralll
SekerPancarii
M e g g @tubi_klc
pinkibal hepcinize afiyetler olsun bende lazanya yaptim gıymalı ayiptr sülemesi yiyecem goca bi dilimmmm
[/QUOTE
Ayyy lazanya mii.bende çok seviyorum kızlarım da seviyor. Kaç gündür istiyorlar yapmamı
Ayy migii
Muhallebili kadayıf harika olur yazin kiz hemde paklavadan kalorisi dusukAynen canım dikkat ediyorum
Bayramda baklava yaptırmıyorum caydırdım bizimkileri
Muhallebili kadayıf yaptırcam veya kıbrıs tatlısı falan
Zaten bizimkiler büyük olduğundan pek gezme durumumuz olmuyor evde de yemem öyle pek tamamdır işte![]()
@Didolipp canm behliiz harika minileriniiiiiii
@sarraf @Seksensekizli afiyet olsun canisilar
marlin18 @ParteMoralll
SekerPancarii
M e g g @tubi_klc
pinkibal hepcinize afiyetler olsun bende lazanya yaptim gıymalı ayiptr sülemesi yiyecem goca bi dilimmmm
![]()
AskitomSenede afiet ossundu
![]()
Ayy migiikendi fotonu koyacan sandim
![]()
![]()
hiyecanlandiydimm
harika görünüyo giz lazanya
![]()
Yeğimm siziSevhilim
![]()
Ahahhaha koptumAyy migiikendi fotonu koyacan sandim