Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım istersen yollarım aklında bulunsun evlimiydin cocukalrin varmi
Çok Sagol canim. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burda güzel yapan yer yok fazla. Bende evimde kendim yapıyorum. Evliyim canım 3 kızım var.12 , 10 ve 1 yasinda. 33 yaşındayım boyum 157

Allah bağışlsin benimle 3 oğlum var biri ikiz 1 yasinda yurumelerini bekliyor um yeni doldurdular biride 3 yaşında 25 yaşındayım hedefim 60 olmak 1.69 boyum bazen kaçamak yapiyom ben yaptığımda sinir oluyom bazen mutlu oluyom bi verebilen onlarda co mutlu olcam ama kaçmak yaptigimda çok uzuluyorum moralin çok bozuluyo. ....:))))

Yurt dışında nerde yyasiyosunuz anam şimdi iftarmi orda sahur kaçta yapiyosunuz toplam kaç saat oruç tutuyon allah kabul etsin afiyet olsun işine vlbak

Çok Sagol canim. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burda güzel yapan yer yok fazla. Bende evimde kendim yapıyorum. Evliyim canım 3 kızım var.12 , 10 ve 1 yasinda. 33 yaşındayım boyum 157
kizzz marlin var kizzz kölnde turk mahallesinde bi restorana gitmiştim ben çohh guzl yapiiiiiii gorsen ici ayni düğün salonu gibimmm yayik ayran bilem var idiii nasl duygulandm anlatamamm..nirde amstersamda simit sarayi gorunce cohhh duygulanmistimmmm cay bardaginda cay icip simit peynir yemek ne guzel die die aglayacahtimmmm sankim 15 senedr gurbetteyim özlüomm isteeeeee:oha:

Allah bağışlsin benimle 3 oğlum var biri ikiz 1 yasinda yurumelerini bekliyor um yeni doldurdular biride 3 yaşında 25 yaşındayım hedefim 60 olmak 1.69 boyum bazen kaçamak yapiyom ben yaptığımda sinir oluyom bazen mutlu oluyom bi verebilen onlarda co mutlu olcam ama kaçmak yaptigimda çok uzuluyorum moralin çok bozuluyo. ....:))))
ALLAH bağışlasn cnm olursun bak bende 168 im 60 oldum ama Ramazanda aldim simdi62 imm ossunn veririm gebe 20 kilo verdim 5 kilomu veremicemmm demiiii:dondurma:

@SekerPancari71 kizz lazanya cohh severim pek yapmam ama yaptimmida guzel oliyi sen yapparsanda cokk guzel yaparsin bencikkkk..(oyy bencikk didimmm yeni bi kelimaa kattim lügatımizaa:oha:)
canim ben bol sohan kiyma ve domatisli harç yapiom ayricada beşamel sos yapiom biraz sulu olmali, lazanyada yaprak yaprak oluyor en alt kata kiymali har ustune besamel ustune lazanya yapraklari sonra harc besamel lazanya diye 5 kat yapiommm son katin ustune besamel ve kasar rendesiii ustunu folyoyla kapatip 20 dk 200 drcde pisiriom sonra folyoyu alip kasarlar kizarana kadr bi 10 dk daha pisiriom ohh missss:oha: bu hafta sende yap barilla marka aliom ben:hamarat:

Kizlar bnde menumu yazam
sahur 2 dilim tb ekmegi bikac dilim oastirma salam beyaz peynir 2 ceviz ici 1 bardak sekersiz cay
iftar 1 kase kremali mantar corbasi
2 dilim kiymali lazanya
1 bardak kola
1 bebe piskeviti

kizzz marlin var kizzz kölnde turk mahallesinde bi restorana gitmiştim ben çohh guzl yapiiiiiii gorsen ici ayni düğün salonu gibimmm yayik ayran bilem var idiii nasl duygulandm anlatamamm..nirde amstersamda simit sarayi gorunce cohhh duygulanmistimmmm cay bardaginda cay icip simit peynir yemek ne guzel die die aglayacahtimmmm sankim 15 senedr gurbetteyim özlüomm isteeeeee:oha:
Köln bize kaç km biliyon mu sennnnn. Taa oraya bi lahmacun yimeyemi gidek bacim.yakın çevremde yok. Çok canımiz isterse alıyorum yine ama çocuklar bile beğenmiyor. valla evimde yapiyom ben missss gibi

Arada oluyor canım öyle kaçamak. Sonuçta insanız canımız çekiyor. Napalim öyle öyle vericez artık kilolari

Yurt dışında nerde yyasiyosunuz anam şimdi iftarmi orda sahur kaçta yapiyosunuz toplam kaç saat oruç tutuyon allah kabul etsin afiyet olsun işine vlbak
Almanya canım. 18 saat oluyor canım burda. Arada 1 saatte zaman farkı var. Yani sizde saat 8 kendi bizde saat 7 oluyor

Sahur, 1 haşlanmış yumurta, 1 tabak zeytinyağlı börülce, zeytin, bir dilim ekmek,5 kaşık yoğurt, bir kaç ceviz
İftar, bir kase çorba, salata, cacık, şekersiz komposto, bir tabak hindi sote, 3 kaşık pilav, bir minik kase sutlac,

Kizlar bnde menumu yazam
sahur 2 dilim tb ekmegi bikac dilim oastirma salam beyaz peynir 2 ceviz ici 1 bardak sekersiz cay
iftar 1 kase kremali mantar corbasi
2 dilim kiymali lazanya
1 bardak kola
1 bebe piskeviti
Kız bu lazanya çok kalorili. 1 dilim yeseydin yaa :duduk: hemde kola da var :bicak:

Menüm
Sabah: yumurtali gozleme peynir zeytin çokokrem :oha:
Ogle: gozleme çokokrem peynir:oha:
Ara: bazlama, peynir maydanoz çokokrem :oha:
Aksam: ceyrek ekmek 3 parca tavuk mangal, az corba, salata:oha:
Bugün kacamak günüm ossun:mapus:yarin oruca basliyorum ve az yemeye:kahve::KK51:sösss:mapus:
Bugün annendeydin galiba gözleme bazlama Ohh. .afiyet olsun:21:

Back
X