- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.181
Çok Sagol canim. Ben evde kendim yapıyorum çok güzel oluyor .ramazan nedeniyle yapmıyorum şimdi. Bayramdan sonra yaparım inşallahDiyarbakir lahmacunu yolliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Sagol canim. Ben evde kendim yapıyorum çok güzel oluyor .ramazan nedeniyle yapmıyorum şimdi. Bayramdan sonra yaparım inşallahDiyarbakir lahmacunu yolliyim
Ben geçen cuma günü 54.1 kiloydum. 52 kilo olmak istiyorum inşallahSen şimdi kaç kilosun kaç kilo olmak istiyosun
Çok Sagol canim. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burda güzel yapan yer yok fazla. Bende evimde kendim yapıyorum. Evliyim canım 3 kızım var.12 , 10 ve 1 yasinda. 33 yaşındayım boyum 157Afiyet olsun canım istersen yollarım aklında bulunsun evlimiydin cocukalrin varmi
kizzz marlin var kizzz kölnde turk mahallesinde bi restorana gitmiştim ben çohh guzl yapiiiiiii gorsen ici ayni düğün salonu gibimmm yayik ayran bilem var idiii nasl duygulandm anlatamamm..nirde amstersamda simit sarayi gorunce cohhh duygulanmistimmmm cay bardaginda cay icip simit peynir yemek ne guzel die die aglayacahtimmmm sankim 15 senedr gurbetteyim özlüomm isteeeeeeÇok Sagol canim. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burda güzel yapan yer yok fazla. Bende evimde kendim yapıyorum. Evliyim canım 3 kızım var.12 , 10 ve 1 yasinda. 33 yaşındayım boyum 157
ALLAH bağışlasn cnm olursun bak bende 168 im 60 oldum ama Ramazanda aldim simdi62 imm ossunn veririm gebe 20 kilo verdim 5 kilomu veremicemmm demiiiiAllah bağışlsin benimle 3 oğlum var biri ikiz 1 yasinda yurumelerini bekliyor um yeni doldurdular biride 3 yaşında 25 yaşındayım hedefim 60 olmak 1.69 boyum bazen kaçamak yapiyom ben yaptığımda sinir oluyom bazen mutlu oluyom bi verebilen onlarda co mutlu olcam ama kaçmak yaptigimda çok uzuluyorum moralin çok bozuluyo. ....:))))
Köln bize kaç km biliyon mu sennnnn. Taa oraya bi lahmacun yimeyemi gidek bacim.yakın çevremde yok. Çok canımiz isterse alıyorum yine ama çocuklar bile beğenmiyor. valla evimde yapiyom ben missss gibikizzz marlin var kizzz kölnde turk mahallesinde bi restorana gitmiştim ben çohh guzl yapiiiiiii gorsen ici ayni düğün salonu gibimmm yayik ayran bilem var idiii nasl duygulandm anlatamamm..nirde amstersamda simit sarayi gorunce cohhh duygulanmistimmmm cay bardaginda cay icip simit peynir yemek ne guzel die die aglayacahtimmmm sankim 15 senedr gurbetteyim özlüomm isteeeeee![]()
Arada oluyor canım öyle kaçamak. Sonuçta insanız canımız çekiyor. Napalim öyle öyle vericez artık kilolariAllah bağışlsin benimle 3 oğlum var biri ikiz 1 yasinda yurumelerini bekliyor um yeni doldurdular biride 3 yaşında 25 yaşındayım hedefim 60 olmak 1.69 boyum bazen kaçamak yapiyom ben yaptığımda sinir oluyom bazen mutlu oluyom bi verebilen onlarda co mutlu olcam ama kaçmak yaptigimda çok uzuluyorum moralin çok bozuluyo. ....:))))
Almanya canım. 18 saat oluyor canım burda. Arada 1 saatte zaman farkı var. Yani sizde saat 8 kendi bizde saat 7 oluyorYurt dışında nerde yyasiyosunuz anam şimdi iftarmi orda sahur kaçta yapiyosunuz toplam kaç saat oruç tutuyon allah kabul etsin afiyet olsun işine vlbak
Kız bu lazanya çok kalorili. 1 dilim yeseydin yaaKizlar bnde menumu yazam
sahur 2 dilim tb ekmegi bikac dilim oastirma salam beyaz peynir 2 ceviz ici 1 bardak sekersiz cay
iftar 1 kase kremali mantar corbasi
2 dilim kiymali lazanya
1 bardak kola
1 bebe piskeviti
Bugün annendeydin galiba gözleme bazlama Ohh. .afiyet olsunMenüm
Sabah: yumurtali gozleme peynir zeytin çokokrem
Ogle: gozleme çokokrem peynir
Ara: bazlama, peynir maydanoz çokokrem
Aksam: ceyrek ekmek 3 parca tavuk mangal, az corba, salata
Bugün kacamak günüm ossunyarin oruca basliyorum ve az yemeye
sösss
![]()