Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlarrrrrrrrr:KK200:

marlin18 marlin18 kiz baska bisey yemedim nasl doycam 1 dilimle sahurda yapmadk zatiii:bicak:

sarraf sarraf ve Seksensekizli Seksensekizli afiyet olsun ALLAH kabul etsin sözleşmiş gibi ayni siyleri yimişınizzzzz:KK53:

esmerm91 esmerm91 canim tamm nasl istersen bildir o vahitt tatlimmmmm izinli yazicuukk seniiii:KK51: sakin kilo alma tamm miii sabirsizlikla beklioruzzz canisimnn:KK55::KK19:

tubi_klc tubi_klc nerdesin kizzz:skandal:

SekerPancarii SekerPancarii canimm anangildmeisin halaaaa:süslü:

@ParteMoralll canisimmmmmm yimahh yokkkk kahvalti gibim olmuşş:KK57:

ayy hava kapaliii ama serinnn cann hicbisey yapmak istemiyiiiiii iyisimi tatil listesii yapammmmm:ıslık:

marlin18 marlin18 kiz baska bisey yemedim nasl doycam 1 dilimle sahurda yapmadk zatiii:bicak:

sarraf sarraf ve Seksensekizli Seksensekizli afiyet olsun ALLAH kabul etsin sözleşmiş gibi ayni siyleri yimişınizzzzz:KK53:

esmerm91 esmerm91 canim tamm nasl istersen bildir o vahitt tatlimmmmm izinli yazicuukk seniiii:KK51: sakin kilo alma tamm miii sabirsizlikla beklioruzzz canisimnn:KK55::KK19:

tubi_klc tubi_klc nerdesin kizzz:skandal:

SekerPancarii SekerPancarii canimm anangildmeisin halaaaa:süslü:

@ParteMoralll canisimmmmmm yimahh yokkkk kahvalti gibim olmuşş:KK57:[/QUOTE]
Eee kahvalti cekti cnmmm coh yidimm
suçlamacıı parteeeee:mapus:
hahahqh

marlin18 marlin18 canim sen sooormadn ben soylim ahşam ne pisircemiiiii
2 dilim lazanyam var 2 parca tavuk pirzola atucam firina yaninada bulgur pilavi yapicim vede yogurttttt kocim bayilcakkkkkk bayilazaaaakkkkkkkkkk @ParteMoralll partiş imzalaaaa:mapus:
Hahahaha :mapus: giiz minimiz aynu sayiluuuuu
Bende bugun snitzel yapcam tavklari hazirladim marinede sonracima
Yaş tarhana yapcam yerken memlekete gidicem sanirim..
Sonra bulgurrrrrrrrrr ve cacik immmmmmhhhhh asam olsada yisek:kk77:

Back
X