- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.281
Saaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpıııNiye gizliden haberleşiyonuzyapmayin gunah
ayip
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpıııNiye gizliden haberleşiyonuzyapmayin gunah
ayip
![]()
Basın mi agriiyy ballışımayyyyy oluyorumnn şuandaa ben saç baß dinelemzdim gıı gömülür uyurum vahit bulduhçaaabaşım hepp yastıhtaaaaaa hepppppp
![]()
Hep zayifim belim 65 cm diye bini dişliyonuzSaaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpııı![]()
ay sorma kardeş migrenim tuttu gene bu sene cohh agridi hic biyle olmazdm hem bebe hem oruc yoruyo zaar..Şikayetim yok ALLAH kabul etsinBasın mi agriiyy ballışım![]()
Aylih menü dökümanımı çiharttirtmayin bagamarlin18 vallahi cok uzuldm okuyunca aşk olsun marlisim şakalaşıokk bizz nie gozun olsun olurmu oyle sey hel hemen öpüşelimm haftalik miniiiiii yazdirma baaahaaa
![]()
Yat acik daha uyuay sorma kardeş migrenim tuttu gene bu sene cohh agridi hic biyle olmazdm hem bebe hem oruc yoruyo zaar..Şikayetim yok ALLAH kabul etsin![]()
kizxzz demismiydimm benim boyum 169 felan dieeeee o yusden 70 belde kasmiiiiiiii fena durmiiiiiiii boyyy olancaaaaaHep zayifim belim 65 cm diye bini dişliyonuz![]()
Sen nye gisgandin ki sindiNiye gizliden haberleşiyonuzyapmayin gunah
ayip
![]()
kiz uyanikkn ben nasl uyuyamm kardeşYat acik daha uyu![]()
Bas bağrina onu da uyuyacahsinn dikiz uyanikkn ben nasl uyuyamm kardeş![]()
kizxzz demismiydimm benim boyum 169 felan dieeeee o yusden 70 belde kasmiiiiiiii fena durmiiiiiiii boyyy olancaaaaa![]()
Saaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpııı![]()
hahaha amaaan ossundu guzel olmayanlari biz grubumuza almiyihHep zayifim belim 65 cm diye bini dişliyonuz![]()
Guzel degal miyim çarpilacan susss
hahaha amaaan ossundu guzel olmayanlari biz grubumuza almiyih![]()
ayy saçımı başımı yoluo oyle koynuma alinca agrimayan basimida agritiii yaramazxBas bağrina onu da uyuyacahsinn di![]()
nerden bilecehugggg demi kiz bunun gozel olup olmadiniiii bilmiyohh kiiiii hadi yeşıll gozlü olsa ihtimal vereceyuggg ama oda yohhhhh
hahaha amaaan ossundu guzel olmayanlari biz grubumuza almiyih![]()
Evet senGisganmah miimen miiii
![]()
Guzel degal miyim çarpilacan susss![]()
![]()
ben gordummm gardesine bensii pinkiye bah gor ama pinki gizl bu deelnerden bilecehugggg demi kiz bunun gozel olup olmadiniiii bilmiyohh kiiiii hadi yeşıll gozlü olsa ihtimal vereceyuggg ama oda yohhhhhimzala giz partiş
marlin18 hel bajimm sende imzalaaa