- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.561
Ama bu aksam bi Magnum gördü midem :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh bu ramazan neler gördü midelerAma bu aksam bi Magnum gördü midem :))
Ayy bende çohh çoooh seviyom giz patlayana gadar yirim ondan ama küçücük bi parça anca yerim kendime de lavaş inceliginde bazlama yapicimmSekerPancarii kızzz çohhh severİmm pişiii yaaaa ben hazır fırın hamırıyla yapidimmmmm nekaaaaaa marifetlisinn gııı..kendinede bazlama gibim yapp
Yazihh giz tubişe imzalamamm mennNerdee bu hanımlarrrr
@tubi_klc canım neyinmi bittii ozamann atıozz seni takımdannn atıldn atıldın işteeeeeee
İmzalaaa gızzzSekerPancarii
![]()
Olsun canim arada yiyosun sende olur o kadar ramazanda gozumuz döniyiiEllerine sağlık canım yap tabi..benim böreğin yanında o kadar masumki..yedim bin pişman oldum..
Ayyy daha ne ossunnnnnnnnnnnAzcik spoğ yaptim mende
İsinma
100 squat( 50-50 2 set)
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 selulit savar hareketi
20 tam mekik
Bu kadaa![]()
Ne yazimm bacim sen anlat ben dinliiimAyyyy nie kimse bişey yazmiiiiiSekerPancarii @ParteMoralll @Meggieee
esmerm91
sarraf
Seksensekizli nirdesinizzzzz
Su böreği çohhh kalorili cnmm ama olur bncedee önmli olan telafi etmk datlummmEllerine sağlık canım yap tabi..benim böreğin yanında o kadar masumki..yedim bin pişman oldum..
Ama çoh gözel yaaSu böreği çohhh kalorili cnmm ama olur bncedee önmli olan telafi etmk datlummm![]()
İnşALLAH canımmmBu hafta daha iyi olalım yaa
Güzl ve lezzetli olan herbişey gibi ıda lezztli ve sakıncalııııAma çoh gözel yaa![]()
Hee yaa..Ama çoh gözel yaa![]()
Çohh sahicali hemide ni yazih hiiGüzl ve lezzetli olan herbişey gibi ıda lezztli ve sakıncalıııı![]()
Çohhhh eyii bnce superr harika vandırfulHee hiç yohtan eyudur deaami![]()
Ben hamır çoh seviyom yaa 24 saat hamır işi yir doymam benHee yaa..
Ne diim bajım yidimde yidimmmmNe yazimm bacim sen anlat ben dinliiim![]()