- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.581
Oo vandirfillÇohhhh eyii bnce superr harika vandırful

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo vandirfillÇohhhh eyii bnce superr harika vandırful
Aynısı bennnBen hamır çoh seviyom yaa 24 saat hamır işi yir doymam ben![]()
Yime gayrı yiiimeeeeNe diim bajım yidimde yidimmmm![]()
Heee vallahhh vi ar bitıfıllllOo vandirfillayem bitifil
yuuu da bitifi
![]()
Ramazandan sonra devammm kardeşşş hemcik toparlarm bennnYime gayrı yiiimeeee![]()
Acıhınca yarım ehmaanen bi salatalih yiter bağa ara ögündeAynısı bennn![]()
Okey lets goo tu du pensil o zaman bacimRamazandan sonra devammm kardeşşş hemcik toparlarm bennnayem vandrful
Zaten umudu ramazan sonrasına bağladık..Ramazandan sonra devammm kardeşşş hemcik toparlarm bennnayem vandrful
Benn yarımı az geçik ehmahnann krem piynşrr domitis incecikk hıyarr ve salammm bayilirimm ouyy bide krem piynşr acukaaaaaAcıhınca yarım ehmaanen bi salatalih yiter bağa ara ögündetabi kilo almasam
![]()
Sıhhatler olsunnn gonşuuuBen bi duş aliyim gizlaa görüsürük![]()
Sinir oluyorum zaten yiyip yiyip kilo almayana..nasıl bünyem var akideşAcıhınca yarım ehmaanen bi salatalih yiter bağa ara ögündetabi kilo almasam
![]()
Ne edekkkkkZaten umudu ramazan sonrasına bağladık..
Kızzzz hele bennnn yarım pasta yiom diooooooo arkidişim kilo alamıom dio yatmadn ekmaha nutella sürüo. Bi bardak sütnen yiom dioooSinir oluyorum zaten yiyip yiyip kilo almayana..nasıl bünyem var akideş![]()
Kızzzz hele bennnn yarım pasta yiom diooooooo arkidişim kilo alamıom dio yatmadn ekmaha nutella sürüo. Bi bardak sütnen yiom diooo
İyi geceler canım..ben de bebişi yatırayım..sarraf ım bnde yatıommm iyi gecelerrrrr
Motivasyon için foto var mıEvet canim olabilirsin![]()
Cnm nedrn rahatsiz olalim saka yaptikkkk yaa kirilcagini tahmn etmedk kbkma dedim ama gormedin galibaaaaa... sorman iyi hatta tarif isteniyo falan senin alingan gunune geldi galibaa arkedsimm muckİkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim
Gildim dıstım pırıblim nidir