- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.981
Ayy bilmiyorum ki bu hafta döner heraldeKizz moon ne zaman gelicektiii unttm yazmiyim diyorm rahatsiz olmasn :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bilmiyorum ki bu hafta döner heraldeKizz moon ne zaman gelicektiii unttm yazmiyim diyorm rahatsiz olmasn :)
Ayy unutmusum bende cuma sandimdiBir an korktm yaaaaa![]()
Ayyy bencedee cagrr bende gorursem cagiricammmmmm dur bakimAyy unutmusum bende cuma sandimdi![]()
yeni kişiler çağiricam
![]()
Ayy bilmiyorum ki bu hafta döner heraldeamma gezdi yanii
ben oturuyom evde @moon8187 sende otur evinde
![]()
Çagiralim kiz hareketlensin grubumuzAyyy bencedee cagrr bende gorursem cagiricammmmmm dur bakim
ZTen bizm cenemizde olmasaÇagiralim kiz hareketlensin grubumuz![]()
Ayy bizde haftada iki kez falan çikariz gezeriz ama bu hafta gece çalisti ya eşim gündüz hep uyudu yarin tatil günü gezicizz alışveriş yapicimmmkizz ben hep geziyormmmmm kiii
nye yoktm saniosn
![]()
![]()
sen oturuon evdeee gezsene kocisinlee kizzzzz ben ikigun evde otursam patliyorm
36olur benceeeAyy bizde haftada iki kez falan çikariz gezeriz ama bu hafta gece çalisti ya eşim gündüz hep uyudu yarin tatil günü gezicizz alışveriş yapicimmmpantul alicam çoh hiyecanlanliyim kaç beden iyi olcak acebaa
gorhumdan 36 istemem ilk 38 alirim
rizil olmiyim
![]()
Evett senin için partikomYirimm senii kara kuzuama bitane var dimi
istersen buraya gelebilirsin cnm yardimci olmak istermmPeki canım senin özellikle kilo vermek için yaptığın birşey var mı? Spor olur yeme içme olur. Fayda gördüğün ve tavsiye edeceğin bişey mesela
Tamam kuzus iyi gecelrİyi geceler partisim ben yatıyorum![]()