Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben biraz kaçırıyorum sanırım ama bende burdan faydalanmak isterim. Nerden başlıyoruz.
Kaptanlarimiz var cnmm gelince yazarlar.
Suan grup cok sessiz izinde olan var tatil vs oyuzden..
Hergun gelip msj yazmalisin iste menunu yaziyosun yazan menulere istersen yorum atabilirsin. Her cuma kg bildirimi yapiliyo kazanan belli oluyo..
Uc hafta deneme sureci var aktif olursan kg verirsen giriyosun umarm yanls anlatmamisimdr.. ben verip gelmistim buraya gelsigimde 81falandim. Hem arkds ediniosn hem motiven artiyo vnm

Selam kızlar..
Sabah çok erken çıktım evden geç saat döndüm..çeyizi dizdik falan..sabah menüsü fenaydı hazır şeyler yedik hep..

Canım ben biraz kaçırıyorum sanırım ama bende burdan faydalanmak isterim. Nerden başlıyoruz.
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Dün ayran çorbasi detoksu yapmiştim karnimin inmiş bugün ama 300 gr gitmiş sadece bugün 53.1 le uyandim 52yi görmeyi ümit ediyordum ama olmadi:eek:insallah yarina:KK76:

Bende yeni katildim fakat diyet listesini kendi yaptigimiz liste dogrultusundami yapiyoruz yoksa grupmu liste veriyor .. bide her yedigimizin fotosunu yuklicekmiyiz yaziyi okudum ama cok uzun birazcik kafam karisti..

Bende yeni katildim fakat diyet listesini kendi yaptigimiz liste dogrultusundami yapiyoruz yoksa grupmu liste veriyor .. bide her yedigimizin fotosunu yuklicekmiyiz yaziyi okudum ama cok uzun birazcik kafam karisti..
Hosgeldin tatlimm:KK200: herkes kendi istedigi diyeti uyguluyor canim yediklerimizin fotosunu atmiyoruz da akşam toplu şekilde menümüzü yaiyoruz:KK60:

Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Tamam cok tsk ederim bejim gercekten morale cok ihtiyacim var esim destek olmuyor cevremdekiler zaten ugrasmak istemiyor.. ins bu sefer basaricam... kizim icin kendim icin ☺
Burdakilerin ortak derdi kilolar oldugu için gep destek tam destek canim merak etme o kilolari verip gururla çikacaksin insanlarin karşina:KK74:

Ins ya kendimi bilfim bileli kiloluyum artik zayiflayip istediklerimi giymek istiyorum kizimla anne kiz kombinleri kiymek istiyorum cok tsk ederim simdiden desteginizi hissettim

Bide ben bisey daha soylemek istiyorum bazen esimin maasi cok gec yatiyor bu yuzden bazi donemlerde faturami odeyemedigim icin hattim bir sure kapali kaliyor daha sonrasi icin problem olurmu bilmiyorum ama soylemek istedim

Bide ben bisey daha soylemek istiyorum bazen esimin maasi cok gec yatiyor bu yuzden bazi donemlerde faturami odeyemedigim icin hattim bir sure kapali kaliyor daha sonrasi icin problem olurmu bilmiyorum ama soylemek istedim
Canim bunu bize bildirirsin giremiycem diye cumalari kilo bildirimi yapmamiz şart ne kadar süre olmuyor netin

Back
X