Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizimkinin uyku problemi olmadi ama hicbisey yemiodu calişanlardn korkuodu sanki insan görmemis hayatinda...denizede girdi mutluydu ama esimle 1 kez bile rahat yemek yiyemedik tek isi ortaligi dagitsin eline alio koca catali saga sola saplamaya calisio..ac oldugunu bilioruz biz yiyemuoruz bu sefer falann o un disinda problem yoktu giderken istanbulda uyudu bodrumda uyandi resmn cok rahttk ama donerken kök sokturdu banaa kucagima almk zornda kaldim sonra dur kalk yaptik hava alsn galan die boyle iste cok sukur dağ saglim dondukk:KK68:
Yaaa sicaaaaak ya istahi yoktur annesiiiii napsinnnn.. yaramazlik.hakki hibi

Ayy moonun kiz gezmeyi sevmiyi o zaman :KK70: ne güzel kiz çocuk huysuzlaninca tatilin keyfi kaçar Masallah senin minişe:KK15: ben hiç tatile gitmedigim icin benim napar bilmem:kusmuk:
sevmio cnm evet anasi gibi ev kuşu çikti budaaa:KK70: inşALLAH bu sene gidersinz canmm erkendn kolla uyguna gelio normalde bende hep oyle yapiodum bu sene corba oldu..bide size daha yakin tatil yerleri inşALLAH güp güzel bi tatil yaoar gecen senelerin acisini cikarirsinz canimcimmmmm:cool:

Gelgelgel zayifliyoruuzzzzzzzzz:KK49:
Geldim geldimmmm burayada yaziyim katilmm kabul ederseniz..
Sabah menumu bildiriyim
11:30 da yaptim bir haslanmis yumurta bir avuç dolusu yağsız peynir iki üç zeytin bol yesillik iki kupa şekersiz cay ictim.aradan bi saat sonra 1lt suya 1 yemek kaşığı elma sirke koydum onu ictim.sindide iki yemek kasik yogurda zencefil zerdacal bir yemek kaşığı chai tohumu kattim onu yedim tatli istegim olmasin diye maglum regl donemi.aksama kadar suyum 3 ltre olur
Aksam yemek kabak yemegi 3-4 yaprak sarmasi yogurt yesillik olur
Ara meyva olarak iki kaysi iki erik yerim kabizlik problemim oldugu icin.

Geldim geldimmmm burayada yaziyim katilmm kabul ederseniz..
Sabah menumu bildiriyim
11:30 da yaptim bir haslanmis yumurta bir avuç dolusu yağsız peynir iki üç zeytin bol yesillik iki kupa şekersiz cay ictim.aradan bi saat sonra 1lt suya 1 yemek kaşığı elma sirke koydum onu ictim.sindide iki yemek kasik yogurda zencefil zerdacal bir yemek kaşığı chai tohumu kattim onu yedim tatli istegim olmasin diye maglum regl donemi.aksama kadar suyum 3 ltre olur
Aksam yemek kabak yemegi 3-4 yaprak sarmasi yogurt yesillik olur
Ara meyva olarak iki kaysi iki erik yerim kabizlik problemim oldugu icin.
Sarma yeme bence cnmmmm ciissssssssss once kglari ver sonra yersin... ben hep kendime ayri esime ayri yemek pisirmistm sirf yememk icn of of ne cektk bacimmmm.. takim kurallarini oku cnmm uc haftaya listeye giriosn.. fln filan oku bi istersen

Sabah
2 adet yumurta, peynir, domates, 1tane sade poğaça ve şekersiz çay ile kahvaltı ettim. Kahvaltıyı biraz fazla kaçırdığımı düşünerek akşam yemek yemedim. Öğlen ile ikindi civarı 6-7 adet yaprak sarması yedim. Suyumu içiyorum saat 19:30 da 1 saat yürüyüş yapacağım.

Back
X