Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 adet yumurta, peynir, domates, 1tane sade poğaça ve şekersiz çay ile kahvaltı ettim. Kahvaltıyı biraz fazla kaçırdığımı düşünerek akşam yemek yemedim. Öğlen ile ikindi civarı 6-7 adet yaprak sarması yedim. Suyumu içiyorum saat 19:30 da 1 saat yürüyüş yapacağım.
Coook kotuu cook. :sinirli:

Hem pogaca hem sarmaaaaaa:oha: cookkkkkkkkk:olamaz:bu sekildeeeeee olmazz:mapus:

Valla zaten tavuk ve balik ikisini cok seviyorum miktarin artmasi sorun olmazsa hayir demem yerim
Yooook asla olmazzz ben bu sekilde verdim cnm arastirmamdada bir sorun yojtu ben bildigim bir gogsu yiorm..
Bazen firinda bazen soteleyip degisik degisik takiliom miktarina asla takilma. Inanki kahvalti ve aksam oyle bir yiorm ki karnim sisio :D hic ackmiorm oyuzden :) az yermde veririm degil saglkli doyana kadr

Yooook asla olmazzz ben bu sekilde verdim cnm arastirmamdada bir sorun yojtu ben bildigim bir gogsu yiorm..
Bazen firinda bazen soteleyip degisik degisik takiliom miktarina asla takilma. Inanki kahvalti ve aksam oyle bir yiorm ki karnim sisio :KK70: hic ackmiorm oyuzden :) az yermde veririm degil saglkli doyana kadr
Tamam cok tesekkur ederim:KK71: sevindim siz kac kilo verdiniz

Coook kotuu cook. :sinirli:

Hem pogaca hem sarmaaaaaa:oha: cookkkkkkkkk:olamaz:bu sekildeeeeee olmazz:mapus:
Kaçtı valla eşim sabah gitmiş poğaça almış dayanamadım 1 tane yedim aslında kilo vermeye çalıştığımı biliyo ama benim beceremeyeceğimi düşünüyormuş. Bakalım hangimiz haklı çıkacak. Tamam ara kaçamak yapıyorum ama her zaman değil çok nadir oluyor. Bu yüzden eve hamur işi tatlı falan girmiyor ama bugün 1 tane kaçtı.

Kaçtı valla eşim sabah gitmiş poğaça almış dayanamadım 1 tane yedim aslında kilo vermeye çalıştığımı biliyo ama benim beceremeyeceğimi düşünüyormuş. Bakalım hangimiz haklı çıkacak. Tamam ara kaçamak yapıyorum ama her zaman değil çok nadir oluyor. Bu yüzden eve hamur işi tatlı falan girmiyor ama bugün 1 tane kaçtı.
Yaaaaaa bosver sen esiniii aslaaaa yiince pisman olucagini dusun cnm.. valla elestiriorm ama seni gruba bu yuzden cagirdimmmm boylecee sucluluk duy diye :) aynisi benm icinde gecerli :)

Yarın cuma ve ben ekmek yedim kola içtim :olamaz::olamaz:
bunu neden buraya yazdım bilmiyorum sanırım utanmak için :110::110::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:

Menümü yazayım .
Sabah: yarım krep, kk peynir, dört zeytin, domates, salatalık..
Akşam sadece bir dilim karpuz yedim..krep fena şişlik ve suçluluk duygusu yaptı :110:

Back
X