- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #157.221
Don artk benceben ablamdayim bugun kahvalti ettim normal cohhh sicakk burasiii aksam mangal var yirim tabiki ama 63 falanimm takima donende 60 olecemmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Don artk benceben ablamdayim bugun kahvalti ettim normal cohhh sicakk burasiii aksam mangal var yirim tabiki ama 63 falanimm takima donende 60 olecemmmm
Iki üç gündür iyi degilim ama dun surekli aciktim reglimin 5 ci gunuydu canim sadece tatli bişeyler cekti dondurma yidim malesef mesala sabah tarlada ogleye kadar calistik yemegi ozama yedik guvec vardi ama iki catal yedim iki kupa sejersiz cay ictim bi dilim tatli yedim annem tadi nasil olmus bak didi.saat 16:30 dondurma yedim aksamda sadece cig köfte yedim marulla ayranla.ekmek ve çay da sekeri biraktidim iki ay olacak.biliyom menü kotuydu yorgunluktanmi psikolojikmi yedim kendimde degilim yani.
Iki üç gündür iyi degilim ama dun surekli aciktim reglimin 5 ci gunuydu canim sadece tatli bişeyler cekti dondurma yidim malesef mesala sabah tarlada ogleye kadar calistik yemegi ozama yedik guvec vardi ama iki catal yedim iki kupa sejersiz cay ictim bi dilim tatli yedim annem tadi nasil olmus bak didi.saat 16:30 dondurma yedim aksamda sadece cig köfte yedim marulla ayranla.ekmek ve çay da sekeri biraktidim iki ay olacak.biliyom menü kotuydu yorgunluktanmi psikolojikmi yedim kendimde degilim yani.[/QUOTE][QUO="ParteMoralll, post: 47307381, member: 652595"]@selcanmehmetcan U UmudumVaR1525
buket1990 sende devammi
Regldendr canm sende diyosun yemiyorm bisey diye bol su.ic cnm mutlakaaMerhaba canım ben bu hafta regl haftasındayım. 93.2 den 95.7 ye çıktım. Acayip derecede şiştim 3 gündür akşam yemeği yemiyorum. Çok acıkırsam 1 kase nesfit yiyorum. Onun dışında sadece sabah kahvaltısı ama 1 gr gitmiş değil. Regl den dolayıdır umarım. Karnım çok şişti. Geçen ay kanamam çok az oldu. Bu ayda böyle olursa nasıl inecek bu şişlikler. Ayyyyy
burdayim ben devam sadece 2 gundur bir turlu firsat bulamadim yazamadim kusura bakmayin tam gaz devam[/QUOTE] olsun burayi birakmayin kizlarrIki üç gündür iyi degilim ama dun surekli aciktim reglimin 5 ci gunuydu canim sadece tatli bişeyler cekti dondurma yidim malesef mesala sabah tarlada ogleye kadar calistik yemegi ozama yedik guvec vardi ama iki catal yedim iki kupa sejersiz cay ictim bi dilim tatli yedim annem tadi nasil olmus bak didi.saat 16:30 dondurma yedim aksamda sadece cig köfte yedim marulla ayranla.ekmek ve çay da sekeri biraktidim iki ay olacak.biliyom menü kotuydu yorgunluktanmi psikolojikmi yedim kendimde degilim yani.
Hic begenmedmm hicccccc :)Sabah sekerli cay bur dilim ekmek peynir
Ara 1 armut
Oglen 2 salatalik 1 kase yogurt 2 cuklata
Aksam 2 parca izgara et bir kozlenmis kurusogan
Ay yok evet ama bu kadar üstünde durduğum icin zayif kaliyorumm yoksaa boşversem çoktan kilolar gelmişdi dizi diziTakilma sen kurusun zaten kafana takcak bsy yok
Niye kaçiriyon kizz@moon8187 canım izinde misin sende?
Takımda çok kimse kalmadı nerdeyse ya, bende kaçırdım bu hafta, cumaya toparlarım inş, 62,500 63,200 arasında gidip geliyorum.
Ahh o iki cuklata olmayaydii keskeeeeeSabah sekerli cay bur dilim ekmek peynir
Ara 1 armut
Oglen 2 salatalik 1 kase yogurt 2 cuklata
Aksam 2 parca izgara et bir kozlenmis kurusogan
Regldendir canim bitene kadar tartilma moralin bozulmasınMerhaba canım ben bu hafta regl haftasındayım. 93.2 den 95.7 ye çıktım. Acayip derecede şiştim 3 gündür akşam yemeği yemiyorum. Çok acıkırsam 1 kase nesfit yiyorum. Onun dışında sadece sabah kahvaltısı ama 1 gr gitmiş değil. Regl den dolayıdır umarım. Karnım çok şişti. Geçen ay kanamam çok az oldu. Bu ayda böyle olursa nasıl inecek bu şişlikler. Ayyyyy
Ay yok evet ama bu kadar üstünde durduğum icin zayif kaliyorumm yoksaa boşversem çoktan kilolar gelmişdi dizi diziverirken kasikla gelirken kepçeyle geliyolar
![]()
Ayy kiz felaket sicakk eridimm
Temizlik yaptim eşyalarin yerlerini falan degistirdim belim koptu kiz uyusa bi kahve icip kendime gelmek istiyirimmm
Malesf cok sicakkkkAyy kiz felaket sicakk eridimmvantilatörü açicam kizim uyusun da
bir bucuk saattir uyumasini bekliyorum
![]()
ben evde miskinlk yaptm bugun hc keyfm yojtu yarn temizlk yapcam afiyet olsn balam bende cay icem smdi keyiff yapm balkondaTemizlik yaptim eşyalarin yerlerini falan degistirdim belim koptu kiz uyusa bi kahve icip kendime gelmek istiyirimmm![]()
Ohhh balkonda püfür püfür iç çayini kuzum afiyet olsun ay 2 hafta sonra almanyadan görümcem gelecek bende bahar temizligini uzattim şimdiye yapıyorum yavas yavas gorumcem 1 buçuk ay bizde kalicak o gelmeye bi iş kalmasin evde dedimMalesf cok sicakkkk
ben evde miskinlk yaptm bugun hc keyfm yojtu yarn temizlk yapcam afiyet olsn balam bende cay icem smdi keyiff yapm balkonda
Hangi sehirdesinOhhh balkonda püfür püfür iç çayini kuzum afiyet olsun ay 2 hafta sonra almanyadan görümcem gelecek bende bahar temizligini uzattim şimdiye yapıyorum yavas yavas gorumcem 1 buçuk ay bizde kalicak o gelmeye bi iş kalmasin evde dedim![]()
İnşallah beybimNiye kaçiriyon kizz![]()
cumaya daha var eksiye düsüverirsin sen himin
![]()
Kiz sekersiz kahve nasil iciyosunuz ya olsem icememya cayida kahveyide vaalaa bazen deniyom aama olmiiiİnşallah beybim
Menüm: sabah peynir 2 dilim ekmek domates yeşil biber çay
Öğle: 2 kaşık bulgur pilavı, salata
akşam: 3 kaşık erişte, 1 karnıyarık, şalgam suyu
aralarda şekersiz kahve