- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #157.261
Kızlar nerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyim işte kuşum ne olsunIyiyim sen nasilsin miyav hanim :)
Afiyet olsun Can'ım nasılsınMenüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, üç zeytin, domates, salatalık ..
Akşam: bir kase şehriye çoebası, iki dolma biber, iki küçük dilim karpuz..
Hoşgeldin miyavimmm iyyim sen nasılsın nasil gidiyor diyet
İyiyim işte şükür iyi diyelim iyi olsun diyet iyi ya 7 li rakamlardan bir insem Başkada birşey istememHoşgeldin miyavimmm iyyim sen nasılsın nasil gidiyor diyetherşey yolunda mi?
![]()
Bende aslaaa içemem diyordum şimdi kahvenin tadını alıyorum resmen. Arada orta içiyorum misafirlikteyken ama şeker tadı alıyorum kahvenin tadını bastırıyor şeker. İlkten acı kahve zehir gibi gelirdi şimdi çok güzel geliyor dene bence alışırsın zamanlaKiz sekersiz kahve nasil iciyosunuz ya olsem icememya cayida kahveyide vaalaa bazen deniyom aama olmiii
Grubami dondun yoksaKızlar nerdesiniz
Gunaydin bebegmGünaydın kizlaaar![]()
İyi olmana sevindim canim insallah inersinİyiyim işte şükür iyi diyelim iyi olsun diyet iyi ya 7 li rakamlardan bir insem Başkada birşey istemem![]()
Dimii kizz şekersiz kahve gibisi vaaa miiiBende aslaaa içemem diyordum şimdi kahvenin tadını alıyorum resmen. Arada orta içiyorum misafirlikteyken ama şeker tadı alıyorum kahvenin tadını bastırıyor şeker. İlkten acı kahve zehir gibi gelirdi şimdi çok güzel geliyor dene bence alışırsın zamanla![]()
Naparsin fistikimGunaydin bebegm
Amaaaannnnnnnnnn sisko kalcm ben sen zayflaaaNaparsin fistikimbugün tartildim veee 52.6 çiktim
yihhu yihhhuuuuuu
![]()
Niye şişko kaliyomuşsunAmaaaannnnnnnnnn sisko kalcm ben sen zayflaaa
Yok ben boyle kalicam ben anladmmmmmmmNiye şişko kaliyomuşsunsuss öyle denmez
veriyon ya sendeeee
![]()
Niye öyle diyosunnnYok ben boyle kalicam ben anladmmmmmmm
Ne bilim ya skldmNiye öyle diyosunnn(((
Sıkılma canimm sabret ama bizim diyetimiz hiç bitmicek biliyosun bak ben kilolarimi vereli 2 sene oldu ve ben 2 senedir hep diyetteyim kilo vermek de korumak da çok zor ama başariyoruz bizNe bilim ya skldm