- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #157.821
Sendromda mısınız kızlar nerlerdesinizz huhuuuu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyyim ben tatlim sen ne yaptim sag salim vardin minasilsin
![]()
Yim canm dun kimsecikler yoktu ya sende disardaymissin gozum seni aradi bu kiz nerde diye sen nasilsn ne yapiyosun canm benim kizin nasilAyy canim disardaydim gelemedim neşecim nasilsin![]()
Yarayabilir bence kiz ödemin falan da giderSelam kızlar
Ya pirinç lapasını özel günün 2. ve 3. gününde yapsam işe yarar mı bugün çok ağrım var da![]()
Yapıcamm cınımmmYarayabilir bence kiz ödemin falan da gider
Haftasonlari herkes biyerlerde oluyo kimsecikler kalmiyo canim bende iyyim eve geldim etrafi toparladim biraz oturuyorum kizim da iyi napsin aplasiiiYim canm dun kimsecikler yoktu ya sende disardaymissin gozum seni aradi bu kiz nerde diye sen nasilsn ne yapiyosun canm benim kizin nasil![]()
Geldmmmm buyrunnnn@ParteMoralll nerdesin ballışımmm![]()
Nasilsiniz efemdimGeldmmmm buyrunnnn
Canım bugün çok ağrım var paso yatıyorum yarın ve 3. günü yapsam faydası olur mu o şekildeM e g g lapayi yapabiliosan yap bnce bende faydasi olabilecwgini dusunuorum canimm
Gayet iyi canım, kaç kilosun şu anKizlarrrrrrr napisiniz ay benn patitis alamadm o yuzde 5te5 e yarin baslayacammmmm...
Menum sabah 2 yumurtali yulaf kepekli ekmekcik 4 dilim kasar 3 burgu peynir kk beyaz peynir sekersiz cay ve sakata yidim
ogleb yarim muz 2 bebe piskeviti yidim
az incede 1 haslabmis kalcali but yidimmm
umarm baska bisey yimem daha ay şistim resmen hissediroummm
olur nie olmasinnCanım bugün çok ağrım var paso yatıyorum yarın ve 3. günü yapsam faydası olur mu o şekilde![]()
64 kiloyum inanabiluomuusnnn migiiiiiiGayet iyi canım, kaç kilosun şu an