- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #157.921
Nasilsin bitanemHayirli olsun moon her ne kadar izinde olsam da senin birakmis olmana üzüldm sende selinde o kadar emek verdiniz hakkınızı helal edin canlarm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin bitanemHayirli olsun moon her ne kadar izinde olsam da senin birakmis olmana üzüldm sende selinde o kadar emek verdiniz hakkınızı helal edin canlarm
Iyim elhamdülillah selinim sen naslsinNasilsin bitanemben yardimciliğa devam ediyorum kuzummmm moon da yarismaya ve takimimizda kalmaya devam edicek yine beraberiz
sizlerden ayrilamiyorumm kiii ben
![]()
Şükürr bende iyyim balımmmIyim elhamdülillah selinim sen naslsinayrilma tabi yaa seni birakmayiz biz.
Su mide bulantilarim hafiflesn bende nasip olursa yeniden gelecegm araniza![]()
Canim o nedemk helal.olsun tabii sizde helal edin ama bende selinde burakardayiz baksana ben bi izne ayriliorum her defasinda 4 kilo aliorum birakamaki sozleri ve burayii sadece beraber olamadigimiz zamanlarda bizimle yakindan ilgilenicek bir arkadadimiza ihtiyacimiz vardi bizden kimse kalmadigi icin boyle oldu ama eminim @Dilakzn da hemen kaynaşıck bizimleHayirli olsun moon her ne kadar izinde olsam da senin birakmis olmana üzüldm sende selinde o kadar emek verdiniz hakkınızı helal edin canlarm
Allah razı olsun canım valla sabır ediyorumm.İnşallah hayırlı zamaanda hayırlı evlatlar nasip eder RabbimCanim RABBIM buyuk sabırlar versin..evet hepimizin sinavi farkli bu dunyada..RABBIM hayirli vakitte saglikli hayirli yavrular nasip etsin sana ve dileyen tüm kardeşlerimize canimmm![]()
Allah razı olsun canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlı zamanda yüzüme güler.Ayy cnmmm allah sabir versinnn. Yaaaa allahm kimse evladiyla sinama diyr hergun dua ediyormmmm hc bir cocuk annesiz babasiz kalmasin, kucuck yavrular hastalkla ugrasmasnn diyeeeeeee ..rabbim bidaha nasip eder insallah
geleydi eydiiiiiiiVee eskiler hatirlar bende buraya 8. Takimdan geldim kaptan olarak hemde hiç bir bilgim yoktu hepiniz beni çok güzel karsiladiniz ve araniza aldiniz yeni kaptanimizda hemencik kaynaşicak aramiza eminim![]()
Amin canim inşALLAH hep duamdasiniz hepinizAllah razı olsun canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlı zamanda yüzüme güler.
Pazartesi dukana basliorm cnm kesn ve nett!!karataydada yulaf kepegi kullaniliomu ay instada bi hatun can var mercimek biregi falan yapio cohhhh guzel gorunuooo ay bende firinda ne mücverler yapiodum yaa dukan mi yapsak kiz @ParteMoralll bakalim Cuma kaç cikicaz kiz ben cakilmam inşALLAH ouyyy bacilar yetisin heleeee
Evet kuzum hem siznle olmak adina hemde yediklerime dikkat etmek adina gelmek istiyorumŞükürr bende iyyim balımmmcanimmm benimm
bulantilar hafifleyince hemennn gell tabi hamilelikde de dikkatli ve saglikli beslenir buraya da yazarsin hemde hep yanimizda olursun
![]()
Hayirli olsunHimmmm hayirli olsn bakalimm
Eminim ki cabuk alisacaktir kuzum.sen simdi kac kilosun kiz iznde 4 kilo mu aldnCanim o nedemk helal.olsun tabii sizde helal edin ama bende selinde burakardayiz baksana ben bi izne ayriliorum her defasinda 4 kilo aliorum birakamaki sozleri ve burayii sadece beraber olamadigimiz zamanlarda bizimle yakindan ilgilenicek bir arkadadimiza ihtiyacimiz vardi bizden kimse kalmadigi icin boyle oldu ama eminim @Dilakzn da hemen kaynaşıck bizimle
Hosgeldin canimmm hayirli ugurlu olsunnnMerhabalar Sevgili Yeni Takım Arkadaşlarım
İlerlediğimiz bu yolda bundan sonra inşaallah birlikte olacağız
Hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum
Kendimden azcık bahsedeyim, 15.03.2016 tarihinden beri 2.takımda yarışıyordum, 74 kilodan 61,2 kiloya indim hedefim 55 kg
Bir şirkette çalışıyorum ve 20 aylık bir kızım var
Kalori sayarak ve bol bol yürüyüş yaparak kilo vermeye özen gösteriyorum
Takımı iyice inceleyip, hakkınızda bilgi sahibi olup güzel bir dostluk yaşamak istiyorum inşaallah![]()
Allah hayirli zmaanda hayirli evlat nasip etsin canm benim gonlune gore versnAllah razı olsun canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlı zamanda yüzüme güler.