Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menumi yazayim izindeyim artik kaptanda degilim ama vazgecemiomm vaktim varsa burdayim zati yohusa yohummmm
oglen kahvalti edebildim 2 yumurtali yulaf kepekli ekmekcik krep gibi aslinda domates salatalik kirmizi biber avuc ici kadr beyaz peynir sekersiz cay
ara 1 bardak light sut
aksam 3 mini mimnacik elmali tartlardan kocik almiata once yemedim sonra dayanamadm baktim 3 tane yemisim neyse moralimi bozmicam ama sinir olmadm degil soylendim senin yuzndn felan die:(

Menumi yazayim izindeyim artik kaptanda degilim ama vazgecemiomm vaktim varsa burdayim zati yohusa yohummmm
oglen kahvalti edebildim 2 yumurtali yulaf kepekli ekmekcik krep gibi aslinda domates salatalik kirmizi biber avuc ici kadr beyaz peynir sekersiz cay
ara 1 bardak light sut
aksam 3 mini mimnacik elmali tartlardan kocik almiata once yemedim sonra dayanamadm baktim 3 tane yemisim neyse moralimi bozmicam ama sinir olmadm degil soylendim senin yuzndn felan die:KK43:
Ahhh ahh..yanımızdakiler de diyette olsa ne güzel olurdu..resmen sınav bize..

Bugünkü menum sabah ac karnina bitkisel cay içtim.
Öğle bir kase kabak yemegi bi kase yoğurt yaninda cin biberi 5-6 tane.kk peynir
Ara turk kahve
Aksam zerdacalli yoğurt kuru icine bi avuç kadar misir gevregi kattim yogurdum eksiydi.
Ara turk kahve
Saat 21:00 de bi salatalik dere otu maydanoz kk peynir 7-8 tane cin biber bidaha bu saatte yimem
Sabah akşam spor yapildi 3 lt su icildi.

Günaydın tatlım kardes takimim :KK54:muhabbetinizdeki samimiyetle bayılıyorum bol eksileriniz olsun cuma gününe ama bizden fazlada eksilmeyin :olamaz:

Günaydın Kızlarrr :KK200: Dün çok rahatsızdım, işe de gitmedim, evde de yalnızdım hiç giremedim :ruh:

Tüm mesajları okudum, inşaallah artık eski aktifliğim ile burada olacağım.
Moonlii Moonlii SekerPancarii SekerPancarii canımlarım meraklandırdığım için kusura bakmayın, anca belimi doğrultabildim :KK14:

Nasılsınız? o_O

Hemencecik dün ki menümü paylaşayım;

Sabah 08.00 : 1 kupa yeşil çay
Kahvaltı 09.00: 1 adet tam tahıllı beyaz peynirli tost
Öğle 13.00 : 1 kase yoğurt
Ara 15.00 : 1 fincan türk kahvesi
Akşam 20.00 : 5 adet kızarmış tavuk kanat

Su : 3 litreyi geçti
Spor : Yaklaşık1 saat tempolu yürüyüş (işe yürüyerek gittim)

Aldığım kalori yaklaşık 800 kcl , harcadığım kalori 300 kcl :KK52:

Back
X