Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbimin uygun gördüğü zamanda inşallah bende evlat sahibi olacağım.İlk defa bu kadar azimliyim canım inşallah dahada azimle vereceğim.
Canım Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin sana..ben de senelerce çocuk tedavisi gördüm..ilaçların yan etkisi çok oluyo tabiki..

Canım Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin sana..ben de senelerce çocuk tedavisi gördüm..ilaçların yan etkisi çok oluyo tabiki..
Allah razı olsun canım Rabbim sanada banada bizim gibi isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Dolu mutlu göbişler diyee yazarız inşallah canım her ilaç yan etkili en çokta kilo aldırıyor.İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile evlat sahibi olursun canım :KK200::KK200:

Allah razı olsun canım Rabbim sanada banada bizim gibi isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Dolu mutlu göbişler diyee yazarız inşallah canım her ilaç yan etkili en çokta kilo aldırıyor.İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile evlat sahibi olursun canım :KK200::KK200:
Canım sana iyi haber benim iki kızım var tedaviyle oldular..senin haberini de bekliyorum tez zamanda inşallah

Nenim 3 cocugum var onlarda tedaviylen oldular ameliyat dayi oldum cocuk icin bi kanalim acikti bi kanalim kapaliydi cok sukur oldu biri 4 yasina girecek digeride ikiz 1 yasini doldurdular.allah nasip kismet etsin onunda zamani var seni bekliyo sende onh bekliyosun allah kimsenin yureginde hasretlik birakamsin en tez zamanda nasip etsin hersey nasip kismet allahin elinde

Nenim 3 cocugum var onlarda tedaviylen oldular ameliyat dayi oldum cocuk icin bi kanalim acikti bi kanalim kapaliydi cok sukur oldu biri 4 yasina girecek digeride ikiz 1 yasini doldurdular.allah nasip kismet etsin onunda zamani var seni bekliyo sende onh bekliyosun allah kimsenin yureginde hasretlik birakamsin en tez zamanda nasip etsin hersey nasip kismet allahin elinde
Allah bağışlasın canım..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

[QUOTE="selcanmehmetcan, post: 47431156, member: 719027"habovalti fasli bitti simdi işe girisecegim yemek yapicagim kocis gelicek işten. Siz noruniz kizlar...[/QUOTE]
Anammmm bir suru msj yazmisinizya benim tel kafayi yidi habire donuyor sindi okuyum sayfalari öptüm sizi

Ayy kızlar banada dua edin canlar bende 13 yıldır çocuk ozlemi cekiyorum hamilelligi emzirmeyi koklamayi istiyorum.benimde iki çocuğum var gönüllü anneyim bi kiz bi oğlan onlarla hasretimi dindirmeye çalışıyorum ama benimde olsun beraber buyumelerini istiyorum. İnşallah kilo verip 4 cu tüp bebegimi yapriracagim.ben burada duygularimi yazip sizlerle paylasinca rahatliyorum iyiki varsiniz:-)

Ayy kızlar banada dua edin canlar bende 13 yıldır çocuk ozlemi cekiyorum hamilelligi emzirmeyi koklamayi istiyorum.benimde iki çocuğum var gönüllü anneyim bi kiz bi oğlan onlarla hasretimi dindirmeye çalışıyorum ama benimde olsun beraber buyumelerini istiyorum. İnşallah kilo verip 4 cu tüp bebegimi yapriracagim.ben burada duygularimi yazip sizlerle paylasinca rahatliyorum iyiki varsiniz:-)
Ins canim allah yuregindeki hasretligi sondursun ins sanada ikiz versin biri kiz biri erkek bikerede kurtul:anne::KK68::KK3:nasip kismet etsin

Canım sana iyi haber benim iki kızım var tedaviyle oldular..senin haberini de bekliyorum tez zamanda inşallah
Ayyy çok sevindim canım kusura bakma tedavi görüyorsun sandım :( :( Allahım kuzucuklarını sana bağıslasın musmutlu sağlıklı sıhhatli huzur dolu bir ömür diliyorum :KK68::KK68::KK36::KK37::KK37:canımm Hadii sigortalısın 2 kız maşallahh Rabbim nazardan sakınsın.İnşallah canımm tez zamanda banada nasip eder ..

Rabbim evlatlarını sana bağıslasın canım sağlıklı musmutlu bir ömrünüz olsun.:KK15::KK15:Enemmm ikiz mii ooo double sabır vee güç diliyorum sanaa :KK36:

sarraf sarraf kizzzz 1.3 kilo kaldi bence yarin 78i kesin gorursun ucundan kiyisindanda olsaa ayyyy cohh guzellll bende bi heves başlasam ya ama ossuunn kiz haftaya ikimizde listedeyizzzz♡♡♡

Merhaba canm nasilsin mennun oldum kaptan olmana.Benim fazlaxkilom kalmadi 62.5 60 yada 59 olcam 93 ten bukiloya geldim oyuzden oyle pilav kacamagi. Bazen oluyo olmasssa daha iyi tabi esim cok seviyo o da masaaallah kilo olarak aoldi basini gidii :KK66:) bende dayanamiyom 2 kasik ucundan mideye gotirim biraz:)) tm canm saatlerimi yazarim
kizzz sende harika kilo vermişsin 90 no demek yaa simdi 62.5 ayniyik nirdeyse

Back
X