- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.261
5 günü tamamlamamış olduğum için giremiycem galiba..2 kilo gitti amaAaa Grdnmiiiiii listeye ozaman soylee bakm kacti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 günü tamamlamamış olduğum için giremiycem galiba..2 kilo gitti amaAaa Grdnmiiiiii listeye ozaman soylee bakm kacti
Olabilir canım..15 kilo verdim..kaçamak da yapınca kilolar zor gidiyo..vücut harekete geçsin demiKiz sanki benki e durmus yaa niyeki ne yapam bende
Dogruda nasil gecirecezOlabilir canım..15 kilo verdim..kaçamak da yapınca kilolar zor gidiyo..vücut harekete geçsin demi![]()
Canım Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin sana..ben de senelerce çocuk tedavisi gördüm..ilaçların yan etkisi çok oluyo tabiki..Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbimin uygun gördüğü zamanda inşallah bende evlat sahibi olacağım.İlk defa bu kadar azimliyim canım inşallah dahada azimle vereceğim.
Allah razı olsun canım Rabbim sanada banada bizim gibi isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Dolu mutlu göbişler diyee yazarız inşallah canım her ilaç yan etkili en çokta kilo aldırıyor.İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile evlat sahibi olursun canımCanım Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin sana..ben de senelerce çocuk tedavisi gördüm..ilaçların yan etkisi çok oluyo tabiki..
Vücudunu en iyi sen tanırsın canım..araştır netten sana iyi gelebilecek bir diyet yapabilirsin .Dogruda nasil gecirecez
Canım sana iyi haber benim iki kızım var tedaviyle oldular..senin haberini de bekliyorum tez zamanda inşallahAllah razı olsun canım Rabbim sanada banada bizim gibi isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Dolu mutlu göbişler diyee yazarız inşallah canım her ilaç yan etkili en çokta kilo aldırıyor.İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile evlat sahibi olursun canım![]()
Allah bağışlasın canım..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..Nenim 3 cocugum var onlarda tedaviylen oldular ameliyat dayi oldum cocuk icin bi kanalim acikti bi kanalim kapaliydi cok sukur oldu biri 4 yasina girecek digeride ikiz 1 yasini doldurdular.allah nasip kismet etsin onunda zamani var seni bekliyo sende onh bekliyosun allah kimsenin yureginde hasretlik birakamsin en tez zamanda nasip etsin hersey nasip kismet allahin elinde
Amin canim benim allah bagislasinAllah bağışlasın canım..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
Ins canim allah yuregindeki hasretligi sondursun ins sanada ikiz versin biri kiz biri erkek bikerede kurtulAyy kızlar banada dua edin canlar bende 13 yıldır çocuk ozlemi cekiyorum hamilelligi emzirmeyi koklamayi istiyorum.benimde iki çocuğum var gönüllü anneyim bi kiz bi oğlan onlarla hasretimi dindirmeye çalışıyorum ama benimde olsun beraber buyumelerini istiyorum. İnşallah kilo verip 4 cu tüp bebegimi yapriracagim.ben burada duygularimi yazip sizlerle paylasinca rahatliyorum iyiki varsiniz![]()
Ayyy çok sevindim canım kusura bakma tedavi görüyorsun sandımCanım sana iyi haber benim iki kızım var tedaviyle oldular..senin haberini de bekliyorum tez zamanda inşallah
Rabbim evlatlarını sana bağıslasın canım sağlıklı musmutlu bir ömrünüz olsun.Nenim 3 cocugum var onlarda tedaviylen oldular ameliyat dayi oldum cocuk icin bi kanalim acikti bi kanalim kapaliydi cok sukur oldu biri 4 yasina girecek digeride ikiz 1 yasini doldurdular.allah nasip kismet etsin onunda zamani var seni bekliyo sende onh bekliyosun allah kimsenin yureginde hasretlik birakamsin en tez zamanda nasip etsin hersey nasip kismet allahin elinde
Afiyet olsun canım işinde kolaylıklar dilerim. Ben işyerimde pinekliyorumm sağa bak sola bakKahvalti fasli bitti simdi işe girisecegim yemek yapicagim kocis gelicek işten. Siz noruniz kizlar...
aayyy bende cikicam kiz cohmu sicakkkkk bende eriyem azcik ne guzl olardıAyyyy bugun gene disardayim cook sicak cok tatliyim ve fitim biliyosunuz yolda sicaktan ericeeeeem diye coooh korkuyorummmmmm
@SekerPancari71Moonlii
![]()
kizzz sende harika kilo vermişsin 90 no demek yaa simdi 62.5 ayniyik nirdeyseMerhaba canm nasilsin mennun oldum kaptan olmana.Benim fazlaxkilom kalmadi 62.5 60 yada 59 olcam 93 ten bukiloya geldim oyuzden oyle pilav kacamagi. Bazen oluyo olmasssa daha iyi tabi esim cok seviyo o da masaaallah kilo olarak aoldi basini gidii) bende dayanamiyom 2 kasik ucundan mideye gotirim biraz:)) tm canm saatlerimi yazarim