Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evin işlerini hallettim şimdi kizimi uyutuyorum sonra duş alcam kizim uyaninca dışarı çikicaz kizlar sizler napiyorsunuz:KK200:

Canim emin ol sen çok iyi bi kaptandın kismet degilmis dilakznin kaptanligi uyuşamadik iste ve hiç cabalamadi hemen vazgecti kaptanlik böyle olmaz zaten emek lazim
canim hic istememiski zatn dun 2.takiminmlistesini falan yapmis galiba banada taaa sabah @ParteMoralll dan once maj atmis yapamicam kaptanlik istemiorum die..ee gecesinde cok hevesliydi @Dilakzn yok liste gelmedi yok parte saygisiz bilmem ne onun saygisiz dedigi hatunla butun takim asagi yukari 1 yildr burda sorun yasamadik..birbiriyle sorun yaşayanda olmustr bizde yasadk pekala hic buyutmedik takimi terketmedik yani isin kisasi cani istemedi..Sorunda degil burdayiz iste takim bi sürecten gecio el birkigiyle toparlicaz inşALLAH♡

Kizlar bugnku menum
Sabah 1 yesilcay 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Oglen 1 kase misirgevregi(cornflakes)
Ara 6 dilim kavun
Aksam 1kase yogurt 3 kasik makarna

Menümü de yazayım
Sabah kk peynir 3 zeytin az yağlı biber sote domates salatalık çay
İkindi de annemlerin bahçedeydik yarım simitle yoğurtlu kabak salatası ve bol su

Kizlar bugun menum berbat ama başka secenegim yoktu çünkü tarladaydik
Sabah 7:00 de 3 kucuk haşlanmış yumurta, iki çatal peynir, bi salatalik
Öğle annem kızarmış kadayif tatlisi yapmis az şekerli buyuk bbi dilim yedim yağsız
15:00 gabak çiçek dolması 5-6 tane küçük bir dilim karpuzz
17:00 da sütlü turk kahve sekrrsiz yine ayni tatli
Bugun asiri halsizlik ve tansiyonum dusuktu ellerim ayaklarim titriyor du kendimi tutamadim yedim
3lt su icildi bitki cay icildi spor tarla yetti banaa:)
Telafi edicemmm suzzzzz

ayy kizlar bnde bugun sinir bozujlugundan cok sacma beslendim
sabah 2 yumurtali yulaf kepekli ekmekcik 1 yk labne buyuk bir dilim beyaz peynir 1 tk aci sos 4 zeytin 1 nigde gazoz
ara 5-6 bebe biskuvisi ve 4 ceviz ici
aksam 1 tabak bulgur pilavi 1 kalcali but haslanmis 1 mucver 1 minik turşu
ara 3 top dondurma
ayy cok fenaaa ben sinir olunca boyle oluorum

Iyi geceler kizlar tum gun disardaydik yazamadim...sabah:2 yumurta tavada az tereyagli...biraz peynir....sutlu sekersiz nescafe
Ogle:kucuk tabak mevsim salatasi ayran
Ara..:250 ml cilekli kefir
Aksam.:ÇEYREK ekmek karisik tost yarim bardak limonata
Dışarda olunca boyle biseyler yemis oldum...
Kizlar bugnku menum
Sabah 1 yesilcay 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Oglen 1 kase misirgevregi(cornflakes)
Ara 6 dilim kavun
Aksam 1kase yogurt 3 kasik makarna
Menün güzelmis canim sende kaloriye dikkat ediyosun sanirim
canimmm tesekkur ederimmm ilgilendigin icin bugun daha iyi cok sukur ama hastanede kalicak bi sure daha..bizde hava
Yengene allah acil sifalar versin canm

Iyi geceler kizlar tum gun disardaydik yazamadim...sabah:2 yumurta tavada az tereyagli...biraz peynir....sutlu sekersiz nescafe

sn8mm cok tesekkur ederimmmmm♡

Moonlii Moonlii çok geçmiş olsun kuzumm cok üzüldüm bu hayatta insanin basina ne zaman ne geleceği hic belli olmuyor herseyin basi sağlık gercektende rabbim acil sifalarini versin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah cümle sifa bekleyen hastalara rabbim sifa nasip etsin şafi ismi hürmetine

Moonlii Moonlii çok geçmiş olsun kuzumm cok üzüldüm bu hayatta insanin basina ne zaman ne geleceği hic belli olmuyor herseyin basi sağlık gercektende rabbim acil sifalarini versin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah cümle sifa bekleyen hastalara rabbim sifa nasip etsin şafi ismi hürmetine

2 kilo gitmek bilmiyo onun ugrasiyim gideydidevkurtlaydim

Back
X