Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm..
Sabah: ince dilim gözleme, peynir, domates, salatalık..
Aksam: üç kaşık et kavurma, iki köfte, iki kaşık bulgur pilavı..
Dışarıda olunca böyle oldu malesef..

Parteeeee neden banlandinnn :KK43: :KK43::KK43:
Hic bir fikrim yoook direk alintiladim sixi msjlara bakmadim
Kuzummm merkta edermissss :)
Partiş neden banlanmış kizlar ex kaptanimiz da banlanmiş sanırım aralarinda gecen diyalogdan dolayu :KK43::KK43:
Geri geldimmm cnm :) bos bir konu keske muhattap edilmek zorunda kalmasaydmm olsunn..
canim hic istememiski zatn dun 2.takiminmlistesini falan yapmis galiba banada taaa sabah @ParteMoralll dan once maj atmis yapamicam kaptanlik istemiorum die..ee gecesinde cok hevesliydi @Dilakzn yok liste gelmedi yok parte saygisiz bilmem ne onun saygisiz dedigi hatunla butun takim asagi yukari 1 yildr burda sorun yasamadik..birbiriyle sorun yaşayanda olmustr bizde yasadk pekala hic buyutmedik takimi terketmedik yani isin kisasi cani istemedi..Sorunda degil burdayiz iste takim bi sürecten gecio el birkigiyle toparlicaz inşALLAH♡
Tesekkr ederm kankisim :KK200:
Neden banlanmış bir bilgin var mı üzüldümm...
:KK200::KK200:
:eğlence:
:KK34:
Günaydın SekerPancarii SekerPancarii bizimki de evde bende ugramaya çalışırım @PartelMoralll nerdesin iyimisin bizi unutmaaaa kizzz
Unutrmuyum kizzzzzz
@Partemorall canım ne zaman geleceksin yaa :KK43:
geldmm babysiiiiiii:KK68:

gunaydin kizlarrrrrrr♡♡♡
ben yine haftaya +yla basladm dun gece cok gec saatte yemk yedim gece yarisiydi sanirim hemde simir amerikan sakatasi filan yidimmmm:KK53:

Hic bir fikrim yoook direk alintiladim sixi msjlara bakmadim

Kuzummm merkta edermissss :)

Geri geldimmm cnm :) bos bir konu keske muhattap edilmek zorunda kalmasaydmm olsunn..

Tesekkr ederm kankisim :KK200:

:KK200::KK200:

:eğlence:

:KK34:

Unutrmuyum kizzzzzz
geldmm babysiiiiiii:KK68:
Partikoooooooooooooooooooommm:rolleyes:

Back
X