Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar alintilama olmadii maalesef
@SekerPancari71 kuzucuguna cok geckisnolsun. Ben ilk defa duydum buyume agrilari diye bir sey sanirim ben kuccukken hic buyuyemedim :D ins cabucak gecer ovdugunda rahatliyor mu?

Bende ne yapiyim tatlis mide bulantim var hic halim yok yedigim seyler midemi bulandiriyor. Yemek yapmam lazim hic mutfaga giresim yok. Birde kasiklarimda alt karnimin bitisince sanci oluyor ve bel agrim yuvarlanip gidiyom bi oteye bi beriye :bicak:
Kizlar ben hamisligi hep tv de gordugum gibi basliyor zannederdim onceleri. Sabahlari bulantiyla kalkarsin kosa kosa banyoya gidersin vs vs benim hic oyle olmiyyy:deli:

Benim matemetigim iyidir soyleyin bakim hangi kilonun kaci hesaplanacak okudumda anlayamadim :D

@SekerPancari71 kuzucuguna cok geckisnolsun. Ben ilk defa duydum buyume agrilari diye bir sey sanirim ben kuccukken hic buyuyemedim :KK70: ins cabucak gecer ovdugunda rahatliyor mu?

Bende ne yapiyim tatlis mide bulantim var hic halim yok yedigim seyler midemi bulandiriyor. Yemek yapmam lazim hic mutfaga giresim yok. Birde kasiklarimda alt karnimin bitisince sanci oluyor ve bel agrim yuvarlanip gidiyom bi oteye bi beriye :bicak:
Kizlar ben hamisligi hep tv de gordugum gibi basliyor zannederdim onceleri. Sabahlari bulantiyla kalkarsin kosa kosa banyoya gidersin vs vs benim hic oyle olmiyyy:deli:
bende bilmiyorum kiz oyle mi oluyor benim hiç bulan tim olmadı :KK53:

Kuzucuklarrr :KK54:
@SekerPancari71 Canmm geçmiş olsun beybişee, ben de duymuştum benm kuzenlerim de küçük onlarda da oluyordu arada doktor büyüme dönemi boyu uzuyor demişti yani sıkma canını :KK60:
munter munter Kuzu npıyon nasıl gidiyor hamislik:KK53: ayy bi an önce söyleseydin eşine nazlanmalar başlardı :D
kaptinn kaptinn kız çok yeme bak sen bana kızıyodun ben de sana kızarım:sinirli:
sarraf sarraf hoşgeldinizzz :KK68:
htc71 htc71 canm sen ne şanslısın ya hiç bulantn olmamış maşallahh :sampiyon: ben çok korkuyorum midem bulanır diye ilerde çünkü çocukluktan beri en büyük korkularımdan biri mide bulantısı ve çıkarmak :skandal:

Bu arada dün girmeyince böyle oldu mesajlar kızlar :D :D

@SekerPancari71 kuzucuguna cok geckisnolsun. Ben ilk defa duydum buyume agrilari diye bir sey sanirim ben kuccukken hic buyuyemedim :KK70: ins cabucak gecer ovdugunda rahatliyor mu?

Canimmmm unutma hamisken guzle beslenmen lazim. Ben yemek manyagi oldugum halde ilk zamanlar aglaya aglaya kahvaltimi yapardim istemezdim cnku. Esim surekli arayip kahvalti yaptinmi sut ictjnmi yok sunu yedinmi meyve yednmi kontl ederdi. Zorlaaaa aksamlari ceviz fln yediriyodu :KK70: dusunnn bennnn pis bogazim bide :) ama o halde aksamlari bile durum yerdim tatli yerdimmm gecenin koru makarna haslar yerdim:KK70: kalk durumcuye gidelm derdim :KK70:bu da tatli yanlari :)

ilk zamanlar zor oluyo biraz ama ilk 3 ay cok onemli. Anne karninds ki beslenmen cocugun dogduktan sonrasini bile etkiliyomus.
Bende bilmem kosa kosa ogurdugmu falan ama bazen oluyodu bazi yieceklerden tiksinmistim.
Balik kokusu, kuzueti kokusu, sucuk kokusu gibi.
Insallah yemek konusunda asiri zorlanmazsin. Bazilari cok bulanti yasiyo. Allah kolaylik verir insallah cnm benim

:anneadayı:

Kuzucuklarrr :KK54:
@SekerPancari71 Canmm geçmiş olsun beybişee, ben de duymuştum benm kuzenlerim de küçük onlarda da oluyordu arada doktor büyüme dönemi boyu uzuyor demişti yani sıkma canını :KK60:
munter munter Kuzu npıyon nasıl gidiyor hamislik:KK53: ayy bi an önce söyleseydin eşine nazlanmalar başlardı :KK70:
kaptinn kaptinn kız çok yeme bak sen bana kızıyodun ben de sana kızarım:sinirli:
sarraf sarraf hoşgeldinizzz :KK68:
htc71 htc71 canm sen ne şanslısın ya hiç bulantn olmamış maşallahh :sampiyon: ben çok korkuyorum midem bulanır diye ilerde çünkü çocukluktan beri en büyük korkularımdan biri mide bulantısı ve çıkarmak :skandal:

Bu arada dün girmeyince böyle oldu mesajlar kızlar :KK70: :KK70:

Sormaa tatlim yaa o da bakiyor bana saf saf ne oluyor diyee :D borseyde soyleyemiyorum sabah gidip kan verince aksama patlatcam bombayi ins degecek beklettigimeee :anneadayı: benide su an en cok mide bulantisi etkiliyor ins sende olmaz kyzum senin daha cok var ama olsun simdiden duamizi edelimmm :dua:

Canimmmm unutma hamisken guzle beslenmen lazim. Ben yemek manyagi oldugum halde ilk zamanlar aglaya aglaya kahvaltimi yapardim istemezdim cnku. Esim surekli arayip kahvalti yaptinmi sut ictjnmi yok sunu yedinmi meyve yednmi kontl ederdi. Zorlaaaa aksamlari ceviz fln yediriyodu :KK70: dusunnn bennnn pis bogazim bide :) ama o halde aksamlari bile durum yerdim tatli yerdimmm gecenin koru makarna haslar yerdim:KK70: kalk durumcuye gidelm derdim :KK70:bu da tatli yanlari :)

ilk zamanlar zor oluyo biraz ama ilk 3 ay cok onemli. Anne karninds ki beslenmen cocugun dogduktan sonrasini bile etkiliyomus.
Bende bilmem kosa kosa ogurdugmu falan ama bazen oluyodu bazi yieceklerden tiksinmistim.
Balik kokusu, kuzueti kokusu, sucuk kokusu gibi.
Insallah yemek konusunda asiri zorlanmazsin. Bazilari cok bulanti yasiyo. Allah kolaylik verir insallah cnm benim

Amin cnm ins. Normalde benim istahim acayiptir her dk yemek yiyebilecek potansiyele sahibimdir ama grip bile olsam hhemen etkilenirim istahim kesilir :bicak:
Ben cok sagkikli beslenemiyorum ama yarindan itibaren arasyirip kendime saglikli ogunler listeler hazirlayacagim. Asiri kilo almadan bu hamisligi atlatmam lazim ve cok tirsuyorum:KK17:
Sizlerede soracagim bana hep yardimci oldunuzz:KK60:

Sen nasil oldun birseyler yiyebiliyor musun cok agrin var mi

Bugünkü menüm:
Sabah: 3lokma sucuklu yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2simit,1çk tahin pekmez,2ısırık tahinli çörek
Ara: portakal,2günkurusu arası ceviz
Akşam:mercimek unlu diyet pizza
80 dk aerobik(1000 kalori)fitnessblender.bugün sporumla sabah yediklerimi yaktığımı düşünüyorum

Az önce arkadaşımın dans okulunun sponsorluğunu yaptığı Türkiye dans şampiyonasına gittim.içim gitti vallahi.çok güzel dans ediyorlar kuğu gibiler,kıyafetleri ayrı bir güzel.en kısa sürede ben de öğrenmeye karar verdim

:anneadayı:

Sormaa tatlim yaa o da bakiyor bana saf saf ne oluyor diyee :KK70: borseyde soyleyemiyorum sabah gidip kan verince aksama patlatcam bombayi ins degecek beklettigimeee :anneadayı: benide su an en cok mide bulantisi etkiliyor ins sende olmaz kyzum senin daha cok var ama olsun simdiden duamizi edelimmm :dua:
Ayyy inşallah değer değer kuzum hamissin hem öyle hissediyosan öyledir muhtemelenn :KK76: bulantı kötü ya bana çok var ama zamanı gelince beybim umarım bulantı yapmazz:KK46:

Az önce arkadaşımın dans okulunun sponsorluğunu yaptığı Türkiye dans şampiyonasına gittim.içim gitti vallahi.çok güzel dans ediyorlar kuğu gibiler,kıyafetleri ayrı bir güzel.en kısa sürede ben de öğrenmeye karar verdim
Ay hiç beceremem oynamayı dans etmeyi :eek:

Back
X