- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.121
Kizlar anca girebildim haftaya -600 le basliyorum masalllah bağaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noluuyyy dersen olmazkızlar bu haftada uyarı aldık mı liste düzenleme işi bizde haberiniz olsun ona göre detoks falna filan ne varsa artık herkes 1 kilo kesin vermiş olsun cumaya noluuuuyyy![]()
Ivitt hahahahaha koptmm
sakin olMantiiuiuuuuuuwyywuwuwuu![]()
Bence benUff pis bogazik yaaen cok ben en cok
![]()
Bu ne cesaret yidigim mutlaka ara beni diyosunay bide yüzüne baka baka![]()
bu ne cesaret yiğidim desene kızına
![]()
Benim kizim o cesareti hic gosteremedikapılar kapalı önüne duruyor aacccc diye diyor tatlı tatlı yarım yamalak kiyamiyorum actiggim gibi dolap lara dalıyortopluyorum çıkıyoruz yarım saat 1 saat sonra tekrar aynı yerdeyiz
![]()
Cok mu iyivalla cok iyispor oluyodur işte sana da
![]()
anlamiyorki daha cucuk yada anlamamzliktan geliyirBenim kizim o cesareti hic gosteremedigozune baktim ve olay bitti
hic bi süs eşyami kaldirmadim elleme kizim o senin degil dedim hep o da ellemedi zavallim
![]()
Bende her hedefimi 50 yapacuuuummm![]()
maşallah kııız sanaaaaKizlar anca girebildim haftaya -600 le basliyorum masalllah bağaaaaa![]()
Noluuyyy dersen olmazherkes kilo vermis olsun
boyle dicen
![]()
Benim kizim o cesareti hic gosteremedigozune baktim ve olay bitti
hic bi süs eşyami kaldirmadim elleme kizim o senin degil dedim hep o da ellemedi zavallim
![]()
Cok mu iyiev esyalari dağılırsa annem cinnet diyo kizim sen anla
![]()
anlamiyorki daha cucuk yada anlamamzliktan geliyir17 aylık ama işine geleni gayet güzel anlıyor
dışarı gidelimmi dedigimde sevinçten tepiniyir
karnin aciktimi diyorum mamma diyor
anasi gibi pis bogaz
katılıyoreeeee hiç seside çıkmiiiyyymunter sonucu aldın mı ? Meraktan öldürme bizi