- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.221
Seni döverim bakAy kizlar binyanlis anlasilma oldu ben adetimin ilk gununden hesaplattim programa onun sonucu bu sizin boyle anlayabilecegijiz benim aklima hiic gelmedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni döverim bakAy kizlar binyanlis anlasilma oldu ben adetimin ilk gununden hesaplattim programa onun sonucu bu sizin boyle anlayabilecegijiz benim aklima hiic gelmedi![]()
YirimEvt onun icin canimm.
Kizzz yok be ne gazlisi gazliyla ne isi olur onun
Ay sen 7 haftaliksan cok ohoooooooooo keseler kalp atislari vs yakinsinallah askina git bi doktora delurucummmm
Yoksa bir tabak yerdm diyosun hahahaah tohat yermisinn ben yeni cikardim firindan
insallah cnm azcik sabir et.
Blmiyorum ki cnm valla
Valla de kandirmiyon dimi yoksa yirsin tokatiKizlar sonucumu bi bakim dedimm umutsuzca cikmis cikmiss cikmisss![]()
Yok kiz ne kandirmasii ben de sok oldummmmmValla de kandirmiyon dimi yoksa yirsin tokati
Kizlar sonucumu bi bakim dedimm umutsuzca cikmis cikmiss cikmisss![]()
Hadi kocana sole artıkYok kiz ne kandirmasii ben de sok oldummmmm
Soyledim tatlis 150000 cikti cok geldi gozume normalmiiKizz cabuk soylee kosine noluyggg yazik adama munter ben catladim valla yaa piffffggfggggggffffffffvffff
Valla cok heyscan yaptimm supruzu sindi yappp yarini beklrme kalp krizi gecirtrcenn banamunter
Ikizmiii acaba super sonuc ne tepki verdi yaa bana anlat oldumu kuzum cohh merak ediyorum nasil bi duygumunter
Ayy canim heyecanimi paylastiginiznicin cokkk tesekkur ederimmm . Ekim ayagim titriyor varya boyle degisik bir heyecanlandim. Yarin aksama hazirlamistim kendimi surpriz icin ama yapcam artik iki dk birseyler cok heyecanliyim sok olacak esimmm Rabbim tez zamanda sana da bu guzel duyguyu tattirsin tekrardan canim. Rabbim isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin . Yuksek cikinca ikiz olma olasiligi olusuyormus sanirim olabilir mi ki ins olur valla hep ikizlerim olsun istemisdim. Ayy direk dogum moduna girdim Rabbim sag salim kucagimiza almayida nasip eder ins .Ayy allahimm tamamına erdirsin ins sağlık ca kucagina alirsinn